طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه خورش هویج خورش هویج یکی از انواع خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود …

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از آش های مناسبتی ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن کودکان پخته می شود. این آش خوشمزه از آش های معروف استان های آذربایجان …

طرز تهیه لبو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری

طرز تهیه لبو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری

طرز تهیه لبو لبو یا چغندر قرمز یکی از انواع خوراکی های بسیار پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در فصل زمستان پخته می شود. این خوراکی خوشمزه که از …

طرز تهیه خورش فاصولیه

خورش فاصولیه عربی , طرز تهیه خورش فاصولیه , دستور پخت خورش فاصولیه

خورش فاصولیه یکی از خوشمزه ترین غذاهای خاورمیانه ای است که معمولا در شمال ایران، ترکیه، عراق و بسیاری دیگر از مناطق خاورمیانه طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فاصولیه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز درست۱ عدد
گوشت۲۰۰ گرم
لوبیا سبز۲۰۰ گرم
لوبیا سفید۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی۱ الی ۲ عدد
سیب زمینی نگینی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپ خوری
سبزی معطربه مقدار لازم
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۴ عدد
آویشن۱ قاشق مربا خوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاه و قرمزبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه خورش فاصولیه

مرحله اول

خیساندن حبوبات در آب از شب قبل، یکی از اصول پخت غذاهای حاوی حبوبات است. با این روش دیگر نیازی نیست تا نگران نفاخ بودن غذا باشید. لوبیا سفید را از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید و چندباری آب آن را عوض کنید.

مرحله دوم

البته این خورش را می توانید با لوبیا قرمز نیز تهیه کنید اما در بیشتر دستورهای این غذا از لوبیا سفید استفاده می شود. مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و گوشت را کمی تفت می دهیم تا هر چهار طرف آن به خوبی تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

پیازها را شسته و آن ها را بر روی تخته برش به صورت نگینی خرد کنید. این کار را باید برای گوجه نیز تکرار کنید. یادتان باشد که همیشه از گوجه فرنگی های تازه و سفت استفاده کنید. حالا مواد را کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

سپس اجازه می دهیم تا کمی رنگ سبزیجات تغییر کرده و نرم شود. اجازه بدهید تا کمی گوجه فرنگی درون قابلمه آب بیندازد. حالا باید لوبیا سفید را به آن اضافه کنید. اگر در زمان خیساندن لوبیا سفید به آن نمک اضافه کرده اید؛

مرحله پنجم

در این مرحله آن را آب بکشید تا هیچ اثری از نمک روی آن باقی نماند. نمک می تواند موجب دیرپز شدن گوشت شما شود. لوبیا سفید خیس خورده را به مواد اضافه کرده و در این مرحله یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم

مرحله ششم

سپس اجازه می دهیم تا گوشت به خوبی بپزد. سیب زمینی ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. آن را به شکل نگینی درشت خرد کنید. لوبیا سبز تازه را نیز به خوبی شسته و آن را به اندازه های دلخواه برش بدهید.

مرحله هفتم

بهتر است آن را به اندازه یک بند انگشت برش بدهید که هم ظاهر زیباتری داشته باشد و هم برداشتن آن با قاشق راحت باشد. بعد از اضافه کردن لوبیا سبز و سیب زمینی به خورش، باید آن را طعم دار کنید.

مرحله هشتم

برای طعم دار کردن خورش کمی رب گوجه فرنگی را در روغن تفت بدهید. این کار بوی خامی آن را گرفته و رنگ خورش شما را بهتر می کند. حالا نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و به خورش اضافه می کنیم.

مرحله نهم

برای ترشی این غذا از لیموعمانی استفاده می شود. شما می توانید از پرک لیموعمانی و یا حتی آبلیمو تازه و یا ترکیب این دو برای خورش فاصولیه استفاده کنید. اگر تمایل داشتید تا از لیموعمانی برای این خورش استفاده کنید؛

مرحله دهم

حتما آن ها را سوراخ کرده و اجازه دهید تا چند دقیقه ای در آب ولرم بماند. این کار کمک می کند تا تلخی لیمو عمانی گرفته شود. حالا می توانید آن را نیز به خورش اضافه کنید. زعفران دم کرده را نیز به خورش اضافه کنید. البته می توانید کمی زعفران هم برای اواخر پخت اضافه کنید.

مرحله یازدهم

در ۲۰ دقیقه پایانی پخت، سبزی های معطر را به غذا اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید کمی پودر سیر نیز برای طعم دهی بیشتر به این خورش اضافه کنید. برای تزئین این خورش نیز می توانید همانند آش رشته، کمی پیاز سرخ کرده مجلسی روی آن قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.