مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه سالاد لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد لبنانی سالاد لبنانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد. این سالاد خوشمزه …

طرز تهیه حلوا خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه حلوا خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه حلوا خرمایی حلوا خرمایی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار پر انرژی ایرانی است که با دستورهای مختلفی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه یکی از انواع حلواهای مجلسی …

طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای خوشمزه با خمیر مخصوص

طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای

جوجه چوبی ترکیه ای , طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای , دستور پخت جوجه چوبی ترکیه ای

کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است. جوجه کباب یکی از انواع کباب ها است که طرفداران زیادی دارد. می توان جوجه را در تابه سرخ کرد و کباب تابه ای تهیه نمود. در این دستور طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای بیان شده است که با جوجه کباب های تابه ای ما متفاوت است. در این دستور، مانند جوجه چینی یک خمیر بنیه تهیه و جوجه ها درون آن غلتانده می شود و بعد سرخ می شود که بافت لطیف و خاصی دور جوجه ها ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم جوجه چوبی ترکیه ای
سینه مرغ مکعبی خرد شده۵۰۰ گرم
آب سرد۴۵۰ تا ۵۰۰ میلی لیتر
نمک۱ قاشق چای خوری
جوش شیریننصف قاشق جای خوری
مواد لازم برای مرینیت
آرد۶ قاشق غذا خوری
ماالشعیر ساده۲۰۰ میلی لیتر
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهمجموعا ۱ قاشق چای خوری
آویشننصف قاشق چای خوری
پودر سیرنصف قاشق چای خوری
ادویه کارینصف قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه جوجه چینی خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای در ابتدای کار، مرغ را خرد می کنیم. سپس درون یک کاسه می ریزیم. به آن جوش شیرین و نمک و آب سرد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا آب روی مرغ ها را بپوشاند.

مرحله دوم

بعد از نیم ساعت که در آب سرد ماند، در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم. با این کار جوجه ها بعد از سرخ شدن، نرم و ترد می شود. در ادامه یک کاسه برداشته و آرد، فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه را درون آن می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله آویشن را به همراه پودر سیر و ادویه کاری اضافه کرده و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. سپس ماالشعیر را کم کم اضافه کرده و مرتب هم می زنیم که گلوله نشود و یک خمیر یکدست ایجاد شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید خمیر ایجاد شده باید کاملا یکدست باشد و حالت شل و آبکی داشته باشد. در ادامه در یک بشقاب دیگر به مقدار لازم، آرد می ریزیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به ترتیب به سیخ چوبی می کشیم.

مرحله پنجم

سپس سیخ ها را ابتدا درون آرد و بعد در مخلوط مرینیت می زنیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس سیخ ها را درون آن سرخ می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر در کنار جعفری و سبزیجات دیگر سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.