طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست است یکی از مواد غذایی بسیار محبوب میان ایرانیان است که معمولا در کنار غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه املت کرکی

املت کرکی , طرز تهیه املت کرکی , دستور پخت املت کرکی

املت کرکی داستان‌ جالب مادر مهربانی است که با فرزندش در فقر زندگی می‌کرد. یک روز کودک گرسنه می ‌شود و از مادر می‌خواهد برایش غذا درست کند. مادر در یخچال نگاه می‌کند و متوجه می‌شود که جز یک تخم‌ مرغ چیزی نمانده است. مادر اگرچه فقیر بود اما در آشپزی هنرمند بود. او دلش نمی‌خواست کودکش گرسنگی بکشد. فکری به سرش زد و زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرد و آنقدر با همزن دستی زد تا سفیده ها پف کرد و زرده ها حجمش زیاد شد و شروع به درست کردن املت کرد. فرزندش از غذای جدید خیلی خوشش آمد و آن قدر خورد که دیگر جا نداشت و غذا اضافه آمد. مادر هم توانست سیر شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت کرکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم املت کرکی
زرده تخم مرغ۳ عدد
سفیده تخم مرغ۵ عدد
نمکیک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سفیدیک هشتم قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده۱ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده۱ قاشق چای خوری
کره۲۵ گرم

طرز تهیه املت کرکی

مرحله اول

برای تهیه املت خوشمزه و مخصوص به روش کرکی در ابتدای کار، سفیده و زرده را در ظرف های جدا گانه می ریزیم. سپس با همزن دستی آن قدر می زنیم تا سفیده ها پف کند و زرده ها کرم رنگ و حجیم شود.

مرحله دوم

سپس آنها را به آرامی با هم مخلوط می ‌کنیم و داخل تابه نچسب بدون اضافه کردن روغن و کره، می ‌ریزیم و درب تابه را می ‌بندیم. در ادامه به مدت ۵ دقیقه بعد ۲۵ گرم کره را نصف کرده و زیر املت قرار می‌ دهیم.

مرحله سوم

سپس درب تابه را مجدد می ‌بندیم تا کاملاً پخته شود. قبل از سرو روی املت فلفل، نمک و کمی جعفری خرد شده می ‌پاشیم. بلافاصله املت را تا می ‌زنیم و روی آن پیازچه خرد شده می‌ ریزیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.