طرز تهیه میت بال اسپایسی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه میت بال اسپایسی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه میت بال اسپایسی میت بال ها یا همان کوفته قلقلی را می ‌توان با انواع مواد داخلی درست کرده و غذاهای متنوع را با سس های دلخواه درست کرد و …

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه و رژیمی به روش ترکیه ای

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه و رژیمی به روش ترکیه ای

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی …

طرز تهیه مرغ تند با ماست خوشمزه و ساده به روش هندی

طرز تهیه مرغ تند با ماست خوشمزه و ساده به روش هندی

طرز تهیه مرغ تند با ماست مرغ تند با ماست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و خوش طعم است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ طرز تهیه چیکن اسکالوپ فرانسوی اسکالوپ مرغ شکم پر اسکالوپ مرغ و اسفناج

ایتالیایی ‌ها معتقدند با این که کشور شان به پیتزا و پاستا معروف است، اما زمانی طعم و عطر یک غذای اصیل ایتالیایی را می ‌شود چشید که سراغ غذاهای کم ‌تر شناخته شده رفت. مثل اسکالوپ مرغ که نه تنها سریع و ساده درست می‌ شود، بلکه می ‌توان کاملا به سلیقه خود مواد داخل آن را تغییر داد. مرغی که اسکالوپ شده خشک نیست ولی ترد است و با سس لیمو طعم عالی هم پیدا می‌ کند. در مجموع اسکالوپ مرغ، مجموعه ای از طعم های بی نظیر است که خیلی راحت و ساده هم تهیه می‌ شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکالوپ مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسکالوپ مرغ
ران مرغ۵ تا ۶ عدد
پیاز۱ عدد
ماست۱ پیمانه
سس مایونز۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه سبز۱ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری۱ پیمانه
آرد سفیدنصف پیمانه
تخم مرغ۲ عدد

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

مرحله اول

برای تهیه اسکالوپ خوشمزه و مخصوص با مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت کاملا یکدست به شکل حلقه ای نازک برش زده و با نمک و آبلیمو درون یک کاسه می ریزیم و چنگ می ‌زنیم.

مرحله دوم

سپس سس مایونز، ماست و فلفل دلمه ای ورقه ایی نازک را به آن، اضافه می‌ کنیم. در صورت تمایل می ‌توانیم زعفران هم اضافه کنیم که دلبخواه و سلیقه ای است. ران ها را به صورت کتلت دسته دار درمی ‌آوریم.

مرحله سوم

به این صورت که گوشت ران را از سر استخوان جدا می کنیم ولی انتهای آن را جدا نمی کنیم و گوشت را کامل روی استخوان بر می گردانیم به طوری که استخوان کامل دیده شود اما سر آن به گوشت ران متصل باشد.

مرحله چهارم

سپس آن ها را در مواد آماده شده به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت می خوابانیم. سپس آن ها را خارج کرده و به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری می غلتانیم و در روغن سرخ می ‌کنیم. مرغ های سرخ شده را در ظرف مناسب می چینیم.

مرحله پنجم

می توان مرغ ها را با سبزیجات سرخ شده یا کبابی تزیین و دور چین کرد. سپس در کنار نان یا سبزی آن را سرو نمود. از آن جا که مرغ ها در سبزیجات خوابانده شده است، بسیار خوش طعم و عطر است و انواع مزه ها را در آن می توان یافت.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.