مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه عدس پلو با تن ماهی خوشمزه و ساده به روش شیرازی

طرز تهیه عدس پلو با تن ماهی خوشمزه و ساده به روش شیرازی

طرز تهیه عدس پلو با تن ماهی عدس پلو از غذاهای بسیار سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. عدس پلو را می توانیم نسبت …

طرز تهیه جوجه کباب لاری ماستی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب لاری ماستی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب لاری جوجه کباب لاری یکی از انواع کباب های محبوب ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه با نام …

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم به صورت رژیمی

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

سالاد مدیترانه ای , طرز تهیه سالاد مدیترانه ای , دستور پخت سالاد مدیترانه ای رژیمی

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد مدیترانه ای است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود. وجود کینوا در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که ایجاد می کند، مقوی است و برای سلامتی مفید است. وجود انار و رب انار به دلیل وجود انتی اکسیدان و ویتامین سیباعث افزایش ایمنی بدن می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سالاد مدیترانه ای
جعفری ریز خرد شده۲ لیوان
کینوا پخته شده۱ لیوان
گوجه فرنگی خرد شده۱ تا ۲ لیوان
پیازچهنصف لیوان
پیاز ریز خرد شدهنصف ۱ عدد
دانه انار شیرین۱ عدد
آب لیمو ترش۱ عدد
رب انار ملس۱ تا ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه و سالم به روش مدیترانه ای در ابتدای کار، یک لیوان کینوا را با آب سرد می شوییم، سپس با ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه روی حرارت قرار می دهیم تا کینوا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و می گذاریم تا آب درون قابلمه به طور کامل جذب کینوا شود. وقتی که آب آن تمام شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود. می توان به جای کینوا از بلغور گندم هم استفاده کرد.

مرحله سوم

اما باید حدود ۱ ساعت قبل بلغور گندم را خیس کرده و بعد مانند مراحل فوق در آب بپزیم. جعفری و پیازچه و گوجه فرنگی و پیاز را شسته و خرد می کنیم. سپس در یک کاسه می ریزیم. دانه های انار و کینوا پخته شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس مخلوط می کنیم تا با هم مخلوط شود. نمک و فلفل و آب لیمو و روغن زیتون و رب انار را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شود و طعم ها یکدست شود. می توان به جای گوجه فرنگی خرد شده از گوجه گیلاسی استفاده کرد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 شهریور 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.