طرز تهیه رولت کالباس و اسفناج خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه رولت کالباس و اسفناج خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه رولت کالباس و اسفناج رولت کالباس و اسفناج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا نیز مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان بیشتر افرادی که طرفدار سالادهای خوشمزه هستند دوست دارند تا طعم های تازه را امتحان کنند و با آماده کردن یک سالاد ساده و خوشمزه در …

طرز تهیه قیمه قاطی خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه قیمه قاطی خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه قیمه قاطی قیمه یک خورش اصیل ایرابا طعم فوق العاده خوشمزه است. قیمه قاطی یا درهم که به قیمه شاه عباسی هم معروف است، یک روش برای تهیه خورشت قیمه …

طرز تهیه حلوا مقراضی

حلوا مقراضی لاری , طرز تهیه حلوا مقراضی , دستور پخت حلوا مقراضی دارابی

حلوا مقراضی یکی از قدیمی ‌ترین حلواهای طبخ شده در استان ‌های جنوبی ایران به خصوص بوشهر و شیراز و در اصل منطقه لار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا مقراضی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا مقراضی
نشاسته گندم (پودری)۱ لیوان
شکردو و یک چهارم لیوان
گلاب۱ لیوان
آب۶ تا ۷ لیوان
روغن مایعسه چهارم لیوان
زعفران دم کردهبه میزان لازم
هل۶ تا ۷ عدد ساییده
خلال بادام و پسته با همدو سوم لیوان

طرز تهیه حلوا مقراضی

مرحله اول

برای تهیه حلوای مقراضی به روش لاری ابتدا نشاسته را به همراه شکر، آب و گلاب داخل یک قابلمه مناسب با جنس تفلون می ریزیم. در ادامه نصف روغن را به قابلمه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه بافت مواد کاملا یکدست شد، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به صورت مرتب مواد را هم می زنیم تا بافت شان کمی غلیظ شود، سپس حرارت را روی کمترین درجه قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا باید اجازه دهیم که مواد به مدت ۲ ساعت مواد با حرارت ملایم جوش بزنند و به غلظت مناسب برسند. در حین پخت مواد باید مراقب باشیم و هر چند لحظه یک بار آنرا مخلوط کنیم تا ته نگیرد. پس از گذشت یک ساعت، باقیمانده روغن را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به آرامی هم می زنیم تا روغن به طور کامل جذب حلوا شود. در ادامه پس از اینکه روغن جذب حلوا شد، زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا رنگ حلوا به طور کامل طلایی رنگ شود.

مرحله پنجم

در نهایت پس از اینکه حلوا به غلظت مناسب رسید، پودر هل سابیده شده را به همراه مغزیجات به حلوا اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا مغزیجات به صورت یکدست در تمام نقاط حلوا پخش شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه حلوا از دیوراه های قابلمه جدا شد، یعنی آماده است و می توانیم آنرا درون ظرف مورد نظرمان بریزیم. در نهایت روی حلوا را با پشت قاشق چرب شده صاف می کنیم و برای تزیین آن از مغز پسته استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آذر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.