طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار آش شله قلمکار یکی از آش های سنتی و بسیار محبوب در میان ایرانیان است که مانند آش رشته به صورت نذری طبخ می شود. برای مشاهده …

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور …

طرز تهیه رشته پلو حرفه ای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رشته پلو حرفه ای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رشته پلو رشته پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه حلوا مقراضی

حلوا مقراضی لاری , طرز تهیه حلوا مقراضی , دستور پخت حلوا مقراضی دارابی

حلوا مقراضی یکی از قدیمی ‌ترین حلواهای طبخ شده در استان ‌های جنوبی ایران به خصوص بوشهر و شیراز و در اصل منطقه لار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا مقراضی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا مقراضی
نشاسته گندم (پودری)۱ لیوان
شکردو و یک چهارم لیوان
گلاب۱ لیوان
آب۶ تا ۷ لیوان
روغن مایعسه چهارم لیوان
زعفران دم کردهبه میزان لازم
هل۶ تا ۷ عدد ساییده
خلال بادام و پسته با همدو سوم لیوان

طرز تهیه حلوا مقراضی

مرحله اول

برای تهیه حلوای مقراضی به روش لاری ابتدا نشاسته را به همراه شکر، آب و گلاب داخل یک قابلمه مناسب با جنس تفلون می ریزیم. در ادامه نصف روغن را به قابلمه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه بافت مواد کاملا یکدست شد، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به صورت مرتب مواد را هم می زنیم تا بافت شان کمی غلیظ شود، سپس حرارت را روی کمترین درجه قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا باید اجازه دهیم که مواد به مدت ۲ ساعت مواد با حرارت ملایم جوش بزنند و به غلظت مناسب برسند. در حین پخت مواد باید مراقب باشیم و هر چند لحظه یک بار آنرا مخلوط کنیم تا ته نگیرد. پس از گذشت یک ساعت، باقیمانده روغن را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به آرامی هم می زنیم تا روغن به طور کامل جذب حلوا شود. در ادامه پس از اینکه روغن جذب حلوا شد، زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا رنگ حلوا به طور کامل طلایی رنگ شود.

مرحله پنجم

در نهایت پس از اینکه حلوا به غلظت مناسب رسید، پودر هل سابیده شده را به همراه مغزیجات به حلوا اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا مغزیجات به صورت یکدست در تمام نقاط حلوا پخش شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه حلوا از دیوراه های قابلمه جدا شد، یعنی آماده است و می توانیم آنرا درون ظرف مورد نظرمان بریزیم. در نهایت روی حلوا را با پشت قاشق چرب شده صاف می کنیم و برای تزیین آن از مغز پسته استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.