طرز تهیه چیپس با سس ماست خوشمزه به روش بیرونی

طرز تهیه چیپس با سس ماست خوشمزه به روش بیرونی

طرز تهیه چیپس با سس ماست چیپس با سس ماست از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه کباب مرغ با سس سماق خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کباب مرغ با سس سماق خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کباب مرغ با سس سماق کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب کوبیده یکی از انواع کباب ها است. کباب کوبیده معمولا از گوشت قرمز تهیه …

طرز تهیه خورش کرفس با غوره

خورش کرفس با غوره , طرز تهیه خورش کرفس با غوره , دستور پخت خورشت کرفس با غوره

خورش کرفس با غوره یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کرفس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس۵۰۰ گرم
جعفری۲۰۰ گرم
نعنا۳۰۰ گرم
سبزی خورش کرفس۱۰۰ گرم
گوشت گوسفندی یا گوساله۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
لوبیا چیتی پخته شده۱۰۰ گرم
غوره۵۰ گرم
آب غوره۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آب لیمو تازه۱ قاشق غذا خوری
ادویه کاری و گرده لیموبه مقدار لازم
پیاز۱ عدد

طرز تهیه خورش کرفس با غوره

مرحله اول

برای تهیه خورش کرفس با غوره ابتدا کرفس ها را می شوییم و برگ های آن را خرد می کنیم. ساقه ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی شعله ملایم قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله دوم

کرفس های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه سبزی ها را شسته و ساطوری می کنیم، سپس درون یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا کامل سرخ شود. آن را هم کنار می گذاریم.

مرحله سوم

یک قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. گوشت ها را تکه کرده و به آن اضافه کرده و با کمی آب می گذاریم تا خون مغز گوشت بیرون بیاید و خون آبه را که به صورت کف از گوشت در می آید از روی آب گوشت می گیریم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت را آبکش می کنیم. در ادامه یک قابلمه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

وقتی که پیاز ها سبک و طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. سپس ادویه کاری و فلفل سیاه و رب گوجه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب گوجه رنگ باز کند. کرفس و سبزی های سرخ شده را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله ششم

دو لیوان آب درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم یک ساعت با حرارت ملایم و درب بسته بپزد و جا بیفتد. لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ایم، با کمی آب درون قابلمه دیگری می ریزیم و می گذاریم تا بپزد. سپس به خورش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

گرده لیمو و غوره را هم اضافه کرده و می گذاریم خورش بماند تا مزه ها با هم مخلوط شود. ده دقیقه آخر پخت، آب لیمو و آب غوره و نمک را اضافه کرده و طعم آن را تنظیم می کنیم. سپس در ظرف مناسب در کنار برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.