مطالب پر بازدید
طرز تهیه ساندویچ وافل پنیری خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ساندویچ وافل پنیری خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ساندویچ وافل پنیری ساندویچ وافل پنیری که با نام ساندویچ چافل هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای ساده و فوری خانگی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استیک ماهی استیک ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است با مواد متنوعی طعم دار می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص فندق افسونگر فندق افسونگر، گیاهی بومی آمریکای شمالی با خصوصیات و کاربردهای متنوع، حاوی ترکیبات متعددی است که آن را به عنصری مؤثر در مراقبت از پوست و درمان بیماری‌های پوستی …

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی

سالاد مرغ یونانی , طرز تهیه سالاد مرغ یونانی , دستور پخت سالاد مرغ یونانی

سالاد مرغ یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور یونان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ یونانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ۵۰۰ گرم
کالباس مرغ۱۰۰ گرم
پیازچه۳ ساقه
گوجه گیلاسی½ پیمانه
ماست یونانی½ پیمانه
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ به روش یونانی ابتدا سس را آماده می کنیم. برای این منظور ماست را به همراه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس کاسه را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. در ادامه گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مقداری نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده، سپس آنرا روی حرارت قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد، سپس آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس کالباس را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. کالباس را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس مرغ خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ هم سرخ شد، آنرا به همراه کالباس از تابه خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و به همراه گوجه گیلاسی به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سس را از یخچال خارج کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شوند. در نهایت سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب مواد سالاد شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آذر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.