طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی به روش نذری تهرانی

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی به روش نذری تهرانی

طرز تهیه شله زرد شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته می شود، البته امروزه بیشتر به عنوان پیش غذا تهیه می شود. …

طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست است یکی از مواد غذایی بسیار محبوب میان ایرانیان است که معمولا در کنار غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی

سالاد مرغ یونانی , طرز تهیه سالاد مرغ یونانی , دستور پخت سالاد مرغ یونانی

سالاد مرغ یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور یونان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ یونانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ۵۰۰ گرم
کالباس مرغ۱۰۰ گرم
پیازچه۳ ساقه
گوجه گیلاسی½ پیمانه
ماست یونانی½ پیمانه
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ به روش یونانی ابتدا سس را آماده می کنیم. برای این منظور ماست را به همراه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس کاسه را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. در ادامه گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مقداری نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده، سپس آنرا روی حرارت قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد، سپس آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس کالباس را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. کالباس را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس مرغ خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ هم سرخ شد، آنرا به همراه کالباس از تابه خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و به همراه گوجه گیلاسی به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سس را از یخچال خارج کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شوند. در نهایت سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب مواد سالاد شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.