مطالب پر بازدید
طرز تهیه دیزی پلو یا چلو دیزی خوشمزه و مخصوص سنتی

طرز تهیه دیزی پلو یا چلو دیزی خوشمزه و مخصوص سنتی

طرز تهیه دیزی پلو دیزی پلو که با نام چلو دیزی هم شناخته می شود، یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که امروزه شاید برای خیلی از کدبانوهای ایرانی …

خواص شگفت‌انگیز گیاه چوچاق + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص شگفت‌انگیز گیاه چوچاق + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص گیاه چوچاق در دنیای پرتلاطم امروز، که زندگی مدرن با چالش‌های فراوانی در زمینه سلامتی روبرو است، بسیاری از ما به دنبال راه‌حل‌های طبیعی و موثر برای حفظ و بهبود سلامتی …

طرز تهیه پیتزا قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا قارچ پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، …

طرز تهیه عدس پلو با خرما خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه عدس پلو با خرما

طرز تهیه عدس پلو با خرما , دستور پخت عدس پلو با خرما

عدس پلو با خرما یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو با خرما در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
عدس پخته۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد
ادویه پلویی۱ قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
کشمشنصف پیمانه
پودر زنجبیل و پودر سیربه مقدار لازم
زعفران دم کرده و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمک، روغن و خرمابه مقدار دلخواه

طرز تهیه عدس پلو با خرما

مرحله اول

برای تهیه عدس پلو با خرما در ابتدای کار عدس را با کمی آب می پزیم و کنار می گذاریم. برنج را شسته و با کمی نمک و آب می گذاریم داخل کاسه تا حدود یک ساعت خیس بخورد. سپس برنج را داخل یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حال به اندازه ۱ بند انگشت روی برنج آب ریخته و با کمی نمک و روغن روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و برنج بپزد. وقتی آب برنج کشیده شد، عدس پخته که آبکش کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پیاز را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا سبک و طلایی شود. سیر را له کرده یا رنده می کنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا کمی تفت می دهیم، سپس ادویه ها (ادویه پلویی و پودر سیر و زنجبیل و فلفل سیاه) را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را در این مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد.

مرحله پنجم

وقتی گوشت خوب سرخ شد به آن پودر دارچین و کشمش پلویی اضافه می کنیم. نیاز نیست زیاد کشمش سرخ شود و در حد چند همزدن تفت بخورد کافی است. کف یک قابلمه دیگر را کمی روغن ریخته و سیب زمینی ورقه شده را کف آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

مخلوط برنج و عدس را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت از برنج را روی سیب زمینی ها می ریزیم. مواد گوشتی را روی آن ریخته و و بقیه برنج را روی مواد اضافه می کنیم و آنرا کمی فشرده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و حدود ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا برنج دم بکشد. وقتی برنج کامل دم کشید به آن زعفران اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک تابه را با کمی روغن و کره روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس خرما ها را درسته یا هسته گرفته درون کره و روغن تفت می دهیم. در نهایت عدس پلو را درون دیس می ریزیم و روی آن را با خرمای تفت داده شده تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 اسفند 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.