طرز تهیه عدس پلو با خرما خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه عدس پلو با خرما

طرز تهیه عدس پلو با خرما , دستور پخت عدس پلو با خرما

عدس پلو با خرما یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو با خرما در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
عدس پخته۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد
ادویه پلویی۱ قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
کشمشنصف پیمانه
پودر زنجبیل و پودر سیربه مقدار لازم
زعفران دم کرده و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمک، روغن و خرمابه مقدار دلخواه

طرز تهیه عدس پلو با خرما

مرحله اول

برای تهیه عدس پلو با خرما در ابتدای کار عدس را با کمی آب می پزیم و کنار می گذاریم. برنج را شسته و با کمی نمک و آب می گذاریم داخل کاسه تا حدود یک ساعت خیس بخورد. سپس برنج را داخل یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حال به اندازه ۱ بند انگشت روی برنج آب ریخته و با کمی نمک و روغن روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و برنج بپزد. وقتی آب برنج کشیده شد، عدس پخته که آبکش کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پیاز را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا سبک و طلایی شود. سیر را له کرده یا رنده می کنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا کمی تفت می دهیم، سپس ادویه ها (ادویه پلویی و پودر سیر و زنجبیل و فلفل سیاه) را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را در این مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد.

مرحله پنجم

وقتی گوشت خوب سرخ شد به آن پودر دارچین و کشمش پلویی اضافه می کنیم. نیاز نیست زیاد کشمش سرخ شود و در حد چند همزدن تفت بخورد کافی است. کف یک قابلمه دیگر را کمی روغن ریخته و سیب زمینی ورقه شده را کف آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

مخلوط برنج و عدس را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت از برنج را روی سیب زمینی ها می ریزیم. مواد گوشتی را روی آن ریخته و و بقیه برنج را روی مواد اضافه می کنیم و آنرا کمی فشرده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و حدود ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا برنج دم بکشد. وقتی برنج کامل دم کشید به آن زعفران اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک تابه را با کمی روغن و کره روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس خرما ها را درسته یا هسته گرفته درون کره و روغن تفت می دهیم. در نهایت عدس پلو را درون دیس می ریزیم و روی آن را با خرمای تفت داده شده تزیین می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3.7 / 5. تعداد امتیاز: 3

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.