مطالب پر بازدید
طرز تهیه مرغ چیپسی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ چیپسی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ چیپسی مرغ چیپسی یک غذای بین المللی است که طرفداران زیادی دارد. سینه مرغ با چیپس ترتیلا آغشته و سرخ می شود. یک سس بسیار خوشمزه نیز از ترکیب …

طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل آتن

طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل آتن

طرز تهیه سالاد یونانی سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای معروف کشور یونان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله تفریحی چی شی …

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی یک نفره به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی یک نفره تکی رستورانی

کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. کباب تابه ای با استفاده از گوشت چرخ کرده مزه دار شده درون تابه سرخ و پخته، می شود. کته نیز به صورت معمول پخته می شود اما برای دم کشیدن در فر به صورت قالبی پخته می شود. این غذا یک غذای مجلسی و شیک و تک نفره است که می توان در مهمانی ها آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
زعفران دم شدهنصف استکان
پودر سماق۲ قاشق چای خوری
برنج۲ پیمانه
روغن و کرهبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
گوجهدر صورت تمایل

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای خوشمزه به همراه کته قالبی تک نفره در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. در ادامه آب پیاز را گرفته و درون یک کاسه می ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

نمک و فلفل و سماق را ترکیب کرده و به گوشت اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا منسجم شود. سپس درب کاسه را بسته یا با سلفون می پوشانیم و در یخچال به مدت نیم تا یک ساعت استراحت می دهیم.

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی

برنج را از قبل شسته و با آب و نمک خیس می کنیم. سپس آب آن را دور ریخته و درون یک قابلمه می ریزیم و با کمی نمک و روغن و آب می گذاریم روی حرارت تا بجوشد و آب آن کشیده شود. نصف برنج را با زعفران مخلوط می کنیم تا زرد شود.

مرحله چهارم

کف قالب را با کره چرب می کنیم. داخل هر کدام را برنج زعفرانی می ریزیم. سپس از برنج معمولی روی آن را پر کرده و با پشت قاشق کاملا فشرده و پرس می کنیم. برای قالبی شدن خیلی مهم است که به صورت کته پخته و کاملا فشرده و منسجم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله روی قالب را با به طور کامل فویل پوشانده و با چنگال چند سوراخ ایجاد می کنیم تا بخار اضافه از آن خارج شود. قالب ها را درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت می گذاریم تا بپزد و دم بکشد.

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی

گاهی آن را چک می کنیم وقتی اطراف آن طلایی شد آماده است. یک تابه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم و از مواد گوشتی به صورت برگر های کوچک، اندازه کف قالبی که کته ها را درون آن پخته ایم، فرم می دهیم و داخل تابه می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی کباب ها را زعفران دم کرده و روغن و کره ترکیب شده می ریزیم. در ادامه صبر می کنیم تا یک طرف آن به طور کامل سرخ شود و رنگ بگیرد، سپس کباب ها را به آرامی برگردانده تا طرف دیگر آن نیز به خوبی سرخ شود.

مرحله هشتم

سپس روی حرارت ملایم درب تابه را می بندیم تا کباب ها کامل مغز پخت شود. کته وقتی پخته شد، از فر خارج کرده و صبر می کنیم کمی خنک شود. از قالب خارج می کنیم و روی هر کدام یک کباب و ریحان تازه و گوجه سرخ شده قرار می دهیم و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 خرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.