طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. آش دوغ معمولا …

طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای و خوشمزه با خمیر جادویی

طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای و خوشمزه با خمیر جادویی

طرز تهیه پیراشکی مرغ پیراشکی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه کتلت برنج و سبزیجات

طرز تهیه کتلت برنج و سبزیجات , دستور پخت کتلت برنج و سبزیجات

کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. کتلت برنجی با برنج پخته و تخم مرغ و سبزی و ادویه های مختلف تهیه می شود. می توان از برنج های مانده از قبل نیز استفاده کرد و به سفره غذایی خانواده تنوع بخشید. این غذا را در کنار هر نوع نان و سس دلخواه سرو می کنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت برنج و سبزیجات در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج پخته۱ کاسه
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
پیازچه و جعفری و نعناع خرد شدهاز هر کدام ۴ شاخه
تخم مرغ۱ عدد
آرد۳ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت برنج و سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه کتلت خوشمزه و ساده با ترکیب و برنج و سبزیجات در ابتدای کار، یک کاسه مناسب بر می داریم و برنج پخته شده را به همراه مقداری فلفل سیاه و فلفل قرمز و سبزی های خرد شده و آرد و نمک به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ هم به مواد درون کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله سوم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد کتلت را درون دست شکل می دهیم و در تابه با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک طرف شامی ها سرخ شد، طرف دیگر آن را هم سرخ می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.