طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …

طرز تهیه عدس پلو درباری

طرز تهیه عدس پلو درباری , دستور پخت عدس پلو درباری

برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. یکی از این نوع برنج ها، برنج مخلوط است که همراه انواع حبوبات و گوشت یا مرغ طبخ می شود. عدس پلو درباری یکی از انواع برنج های مخلوط است که با عدس و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. این برنج به خاطر وجود ادویه های معطر و دارچین، طعم و بوی فوق العاده ای دارد. این پلو را می توان در کنار انواع سالاد فصل یا سالاد شیرازی تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو درباری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
عدس پخته۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
رب گوجه۲ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد
ادویه۱ قاشق غذا خوری
دارچینبه مقدار لازم
نمکبه میزان لازم
روغنبه مقدار لازم
پیاز داغ و کشمش سرخ شدهبه مقدار لازم جهت تزیین و روی برنج

طرز تهیه عدس پلو درباری

مرحله اول

برای تهیه عدس پلوی خوشمزه به روش درباری در ابتدای کار عدس را با کمی آب می پزیم و کنار می گذاریم. برنج را شسته و با کمی نمک و آب می گذاریم داخل کاسه تا حدود یک ساعت خیس بخورد. سپس یک قابلمه را آب می کنیم و می گذاریم با کمی نمک بجوشد.

مرحله دوم

وقتی آب به جوش آمد، آبی که برنج با آن خیس خورده است را می ریزیم و برنج را درون آب جوش اضافه می کنیم تا بجوشد و نیم پز شود. در آخر عدس پخته شده را به آن اضافه می کنیم و سپس آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به خوبی شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا سبک و طلایی شود.

مرحله چهارم

سپس ادویه ها را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را در این مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا گوشت سرخ شودو تغییر رنگ دهد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با گوشت ها تفت می دهیم.

مرحله پنجم

رب گوجه که تفت داده شد و رنگ باز کرد، زعفران دم کرده و ۱ لیوان آب را به آن اضافه کرده و یک ربع می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. یک قابلمه برداشته و کف آن را کمی روغن می ریزیم. سپس ته دیگ مورد نظر را کف آن ریخته کمی آب روی آن می ریزیم.

مرحله ششم

مخلوط برنج و عدس را لایه لایه ریخته، بین لایه ها دارچین می پاشیم تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. درب قابلمه را بسته و می گذاریم تا دم بکشد و پخته شود. یک قالب تو خالی برداشته و کف آن را با کم روغن چرب می کنیم.

مرحله هفتم

کمی زعفران دم کرده کف آن می ریزیم. برنج را درون قالب می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا فشرده شود. سپس آن را در ظرف مناسب بر می گردانیم. وسط و روی آن را با مخلوط گوشت و پیاز داغ و کشمش سرخ شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.