طرز تهیه املت رودباری

طرز تهیه املت رودباری , دستور پخت املت رودباری خوشمزه با لوبیا سبز

املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است. املت رودباری یک املت سبزیجات است که از لوبیا سبز و گوجه بدست می آید. این املت بسیار خوشمزه و با طعم متفاوت است که با توجه به لوبیا خواص زیادی دارد. این املت را می توان در کنار انواع نان ها به عنوان صبحانه یا وعده شام سرو نمود. برای مشاهده آموزش مواد لازم املت رودباری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم املت رودباری
لوبیا سبز بهاری۲۰۰ گرم
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
تخم مرغ۳ عدد

طرز تهیه املت رودباری

مرحله اول

برای تهیه املت خوشمزه و مخصوص به روش رودباری در ابتدای کار، لوبیا ها را شسته و اندازه کوچک تر از بند انگشت خرد می کنیم. سپس با کمی آب درون قابلمه می ریزیم تا بپزد. وقتی لوبیا ها پخته شد، آبکش می کنیم تا آب اضافه آن خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. نمک و زردچوبه را به روغن اضافه کرده و لوبیا ها را هم می ریزیم تا تفت بخورد. وقتی لوبیا ها تفت خورد، سیر را له کرده یا رنده می کنیم و به لوبیا اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این فاصله گوجه ها را شسته و خرد کرده و درون دستگاه غذا ساز می ریزیم تا پوره شود. سپس پوره گوجه را به تابه اضافه می کنیم. سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا مواد کامل پخته شود و آب خوراک کشیده شده و به روغن بیفتد.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به آرامی آن را هم می زنیم تا تخم مرغ ها به خورد مواد برود و املت یکدستی ایجاد شود. سپس در ظرف مناسب سرو می ریزیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.