طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه دیماج

طرز تهیه دیماج زنجان تبریز قزوین شیرین خوشمزه محلی

دویماج یک میان وعده یا عصرانه قزوینی است. البته این غذا را در شهر های ترک زبان مانند تبریز نیز تهیه می شود اما دستور تهیه آن با دستور پیش رو متفاوت است. این دستور مربوط به شهر قزوین است. دویماج یک ترکیب از نان و گردو و پنیر و سبزی است که با پیاز و نعناع داغ خوشمزه می شود و در کنار هندوانه و چای به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دویماج در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم دویماج
نان خشک قزوین خرد شده۱ پیمانه
سبزی خوردن ریز خرد شده۱ پیمانه
پنیر کوزه ای یا پنیر لیقواننصف پیمانه
گردونصف پیمانه
پیاز داغنضف پیمانه
نعنا داغدو قاشق غذا خوری
روغنکمی همراه با نعناع داغ
دوغ یا آببه مقدار لازم

طرز تهیه دویماج

مرحله اول

برای تهیه دیماج خوشمزه به روش ترکی در ابتدای کار، پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز ها را درون آن ریخته و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.

مرحله دوم

سپس زردچوبه را هم اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، نعناع خشک شده و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

سپس زیر حرارت را خاموش کرده و کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شود و خنک شود. در ادامه یک کاسه بزرگ برداشته و سبزی خوردن را ریز می کنیم و درون آن می ریزیم. نان خشک را خرد کرده و به سبزی ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله  پنیر را با رنده درشت رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. گردو خرد شده و پیاز داغ خنک شده را اضافه می کنیم. نعناع داغ همراه با روغن را اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم. کم کم دوغ یا آب را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس با دست مخلوط می کنیم تا به توان از مواد به صورت خمیر در دست شکل داد. مواد را با دست شکل می دهیم و درون ظرف قرار می دهیم. دویماج را درون ظرف مناسب سرو قرار می دهیم ودر کنار هندوانه یا چای به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.