طرز تهیه دویماج ترکی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی
طرز تهیه مرغ در فر به صورت تکه ای و طعم بسیار خوشمزه
طرز تهیه مرغ در فر مرغ فری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه چیکن وینگز چیکن وینگز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب آمریکایی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه سالاد هویج شرقی ساده و سالم به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد هویج شرقی سالاد هویج شرقی یکی از انواع سالادهای ساده و بسیار سالم کشورهای شرقی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه دیماج
دویماج یک میان وعده یا عصرانه قزوینی است. البته این غذا را در شهر های ترک زبان مانند تبریز نیز تهیه می شود اما دستور تهیه آن با دستور پیش رو متفاوت است. این دستور مربوط به شهر قزوین است. دویماج یک ترکیب از نان و گردو و پنیر و سبزی است که با پیاز و نعناع داغ خوشمزه می شود و در کنار هندوانه و چای به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دویماج در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.
مواد لازم دویماج | |
نان خشک قزوین خرد شده | ۱ پیمانه |
سبزی خوردن ریز خرد شده | ۱ پیمانه |
پنیر کوزه ای یا پنیر لیقوان | نصف پیمانه |
گردو | نصف پیمانه |
پیاز داغ | نضف پیمانه |
نعنا داغ | دو قاشق غذا خوری |
روغن | کمی همراه با نعناع داغ |
دوغ یا آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه دویماج
مرحله اول
برای تهیه دیماج خوشمزه به روش ترکی در ابتدای کار، پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز ها را درون آن ریخته و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.
مرحله دوم
سپس زردچوبه را هم اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، نعناع خشک شده و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله سوم
سپس زیر حرارت را خاموش کرده و کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شود و خنک شود. در ادامه یک کاسه بزرگ برداشته و سبزی خوردن را ریز می کنیم و درون آن می ریزیم. نان خشک را خرد کرده و به سبزی ها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پنیر را با رنده درشت رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. گردو خرد شده و پیاز داغ خنک شده را اضافه می کنیم. نعناع داغ همراه با روغن را اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم. کم کم دوغ یا آب را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
سپس با دست مخلوط می کنیم تا به توان از مواد به صورت خمیر در دست شکل داد. مواد را با دست شکل می دهیم و درون ظرف قرار می دهیم. دویماج را درون ظرف مناسب سرو قرار می دهیم ودر کنار هندوانه یا چای به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می کنیم.
- منبع :
- coco.sibzamini