لیست آموزش طرز تهیه انواع غذاهای اصفهانی برای شام و ناهار
غذاهای اصفهانی غذاهای استان اصفهان از محبوب ترین غذاها در کشورمان هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. در این مطلب لیستی بلند بالا از آموزش طرز تهیه این غذاهای لذیذ و خوشمزه …
خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!
خواص دارچین برای مو دارچین، ادویهای معطر و خوش طعم، تنها به خاطر افزودن طعم شیرین و تند به غذاها شناخته نمیشود. در واقع، این ادویه شگفتانگیز دارای خواص متعددی برای سلامت …
طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی مرغ لیمو فلفلی یک خورش مرغ خوشمزه است که مزه متفاوتی در مرغ ایجاد می کند. این خورش آب زیادی ندارد و از رب لیمو در آن …
طرز تهیه سارویرآلما غذای خوشمزه ترکیه ای با سیب زمینی
طرز تهیه سارویرآلما
سارویرآلما یک خوراک ساده و در عین حال خوشمزه است. این خوراک مشابه دوپیازه سیب زمینی است البته با روش پخت متفاوت. این خوراک را با ساده ترین مواد موجود می توان تهیه کرد. این خوراک از سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ تهیه می شود که می توان به عنوان غذای حاضری و سریع به عنوان وعده شام حاضر نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه ساریور آلما در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم ساریور آلما | |
پیاز درشت | ۲ عدد |
سیب زمینی درشت | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
آب | کمی |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه سارویرآلما
مرحله اول
برای تهیه سارویرآلما غذای خوشمزه ترکیه ای در ابتدای کار، پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز یا متوسط نسبت به ذئقه خود خرد می کنیم. یک قابلمه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
وقتی روغن گرم شد، پیاز ها را درون قابلمه ریخته و تفت می دهیم. وقتی پیاز ها سبک و طلایی شد، نصف پیاز ها را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه فلفل و زردچوبه را به نصف دیگر پیاز های داخل قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله سوم طرز تهیه سارویرآلما
سپس دو تا سه لیوان آب به آن اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می گیریم. سپس آن ها را چند تکه می کنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم. سپس اجازه می دهیم با حرارت ملایم سیب زمینی ها درون قابلمه بپزد. در قابلمه را می بندیم.
مرحله چهارم
وقتی سیب زمینی ها پخته شد و چند قاشق آب ته قابلمه ماند، درون یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود. سپس روی سیب زمینی ها می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا تخم مرغ ها نیز بپزد.
مرحله پنجم
با یک چنگال، سیب زمینی ها را درون قابلمه له می کنیم. نیازی نیست که خیلی له و خمیری شود. سپس پیاز هایی که کنار گذاشتیم را به آن اضافه می کنیم. مخلوط کرده و درون ظرف مناسب سرو می کنیم. این غذا را در کنار ماست و ترشی و نان سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_mojdeh