طرز تهیه پاستا خامه ای خوشمزه و فوری با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا خامه ای خوشمزه و فوری با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا خامه ای پاستا خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. پاستا خامه ای هم مانند دیگر …

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خوشمزه و سنتی به روش اردبیلی

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خوشمزه و سنتی به روش اردبیلی

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خورش ترشی قرمه یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر اردبیل می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه دمی گشنیز خوشمزه با سیب زمینی و سبزیجات

طرز تهیه دمی گشنیز خوشمزه با سیب زمینی و سبزیجات

طرز تهیه دمی گشنیز برنج قوت غالب ایرانیان است و حداقل هفته ای دو تا ۵ بار مصرف می شود. برنج را می توان به صورت آبکش یا دمی و کته تهیه …

طرز تهیه حلوای آجیلی

طرز تهیه حلوای آجیلی , دستور پخت حلوای آجیلی

حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع حلواهای مجلسی ، حلوای آجیلی است که از آرد گندم و نشاسته تهیه می شود. از آن جا که در حلوا، آرد تفت می خورد، به عنوان یک دسر مقوی و مفید مورد استفاده قرار می گیرد. این حلوا نیاز به تفت زیادی ندارد و با مغزیجات و ادویه جات مختلف تهیه می شود که از حلوای معمولی مقوی تر است. این حلوا نیاز به آب ندارد و درون قالب های سیلیکونی تهیه می شود که به صورت تک نفره و مجلسی سرو می گردد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه حلوای آجیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای آجیلی
آرد۲۱۰ گرم
پودر نشاسته گندم یا ذرت۴۵ گرم
کافی میت۶۰ گرم
کره۱۲۰ گرم
روغن جامد۴۵ گرم
پودر قند۱۵۰ گرم
پودر هل۱ قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری
پسته خرد شده۴۵ گرم
گردو خرد شده۴۵ گرم
بادام خرد شده۳۰ گرم

طرز تهیه حلوای آجیلی

مرحله اول

برای تهیه حلوای آجیلی خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، آرد را الک می کنیم. یک تابه بزرگ بدون روغن برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را درون آن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ پیدا نکند.

مرحله دوم

سپس پودر نشاسته را به آن اضافه کرده و دو تا سه دقیقه نیز با آرد تفت می دهیم. در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته و مجدد الک می کنیم تا اگر گلوله ای داخل آرد وجود دارد، حذف شود. آرد را به درون تابه بر می گردانیم.

مرحله سوم

سپس کافی میت و کره و روغن ذوب شده را به تابه اضافه کرده و روی حرارت فرار می دهیم تا تفت کوتاهی بخورد. نباید حرارت زیاد باشد چون کافی میت زود می سوزد. تابه را از روی حرارت بر می داریم و مغز ها و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس پودر قند را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حلوا را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می زنیم تا اگر حبابی داخل آن حبس شده است، خارج شود. حتما از قالب سیلیکونی استفاده شود.

مرحله پنجم

قالب سیلیکونی را درون یک سینی قرار می دهیم و مواد را درون آن می ریزیم. سپس حداقل نیم ساعت درون فریزر قرار می دهیم. بعد از آن، حلوا به راحتی از قالب خارج می شود. این حلوا بسیار خوشمزه و زیبا است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 فروردین 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.