طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی …

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاهای فوری میان مردم جهان است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. محبوبیت خوراک لوبیا چیتی …

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه کباب شیشلیک در ماهیتابه در منزل پسران کریم سرخ شده برش گوشت روی گاز مرغ دنده راز شیشلیک شاندیز

کباب شیشلیک یکی از کباب های سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دنده گوسفند تهیه می شود. این کباب خوشمزه یکی کباب هایی محسوب می شود که دارای فوت و فن های بسیاری می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب شیشلیک در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دنده گوسفندی۱ کیلوگرم
پیاز۳ عدد بزرگ
کره۱۰۰ گرم
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب شیشلیک

مرحله اول

ابتدا دنده ها را با یک کارد تیز از هم جدا می کنیم، سپس برای مرینت یا همان طعم دهی به گوشت، پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه فلفل سیاه، نمک، زعفران دم کرده و ماست را به پیاز خلالی اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حلاا پیاز ها و دیگر مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا پیازها کاملا رنگ بگیرند سپس گوشت دنده ها را به کاسه اضافه می کنیم و خوب با پیاز طعم دار شده مخلوط میکنیم. باید مواد را به خوبی مخلوط کنیم که تمام نقاط گوشت طعم دار شود.

مرحله سوم

حالا برای اینکه گوشت به خوبی طعم دار شود روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۶ ساعت ظرف را از داخل یخچال بیرون می آوریم و با بیفتک کوب خوب می کوبیم تا گوشت یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله دنده ها را به سیخ های بزرگ می کشیم، اگر سیخ بزرگ ندارید می توانید از دو تا سیخ استفاده کنید و منقل را آماده می کنیم و زغال ها را به طور یکدست روشن می کنیم و سیخ های حاوی دنده را روی منقل می چینیم.

مرحله پنجم

حالا صبر می کنیم تا به مرور زمان کباب شوند. کره را در تابه ای کوچک قرار می دهیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود، سپس با آب لیمو ترش و مقداری زعفران مخلوط می کنیم و در پایان پخت کباب روی گوشت دنده ها می کشیم.

مرحله ششم

با مالیدن سس کره روی دنده ها شیشلیک نرم و لذیذی خواهیم داشت. چندین مرتبه این کار را انجام می دهیم.شیشلیک ها که آماده شد می توانید تعدادی گوجه فرنگی را نیز کباب کنید و همراه با پلو شیشلیک ها را نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.