مطالب پر بازدید
خواص انار برای معده و روده، درمان یبوست، درد و زخم معده!

خواص انار برای معده و روده، درمان یبوست، درد و زخم معده!

خواص انار برای معده و روده انار، به دلیل فیبر فراوان، نقش مهمی در بهبود سلامت گوارشی دارد. این میوه، نه تنها به بهبود فرآیند گوارش کمک می‌کند، بلکه به عنوان یک …

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه کاچی کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی محسوب می شود. کاچی دستورهای تهیه بسیار متنوعی دارد و …

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی

طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی , دستور پخت حلوا ایرمیک کاکائویی

حلوا ایرمیک کاکائویی نوعی حلوای خوشمزه و متفاوت ترکیه ای است که بافتی نرم و لطیف دارد و از آن می‌توانید به عنوان یک میان وعده مناسب و خوش طعم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا ایرمیک کاکائویی
ایرمیک دانه ریز( آرد سمولینا)۲ لیوان
شیر۳ لیوان
شکر۱ و نیم لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
کره۱۰۰ گرم
روغن مایع۱ استکان

طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی

مرحله اول

برای تهیه حلوی ایرمیک کاکائویی ابتدا شیر را که از قبل به دمای رسیده است در ظرفی بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و پودر کاکائو گلوله نشود.

مرحله دوم

سپس مقداری وانیل را به مایع شیر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود، اگر از وانیل شکری استفاده می‌کنید یک بسته از آن معادل ۵ گرم را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله چهارم

سپس ایرمیک یا آرد سمولینا را کم‌کم و به شکل کنترل شده به مخلوط کره و روغن مایع اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا بوی خامی ایرمیک گرفته شود.

مرحله پنجم

وقتی رنگ ایرمیک قهوه ای شد حرارت را کم کنید و سپس مخلوط شیر کاکائو را به مواد اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا وقتی که شیر کاکائو کاملا به خورد ایرمیک رود.

مرحله ششم

سپس زمانی‌که شیر کاملا جذب ایرمیک شد شکر را اضافه کنید و مدام به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و دانه‌های آن مشخص نشود و به خورد مواد رود.

مرحله هفتم

بعد حلوا ایرمیک کاکائویی آماده را در یک نایلون بریزید و با وردنه باز کنید و سپس نایلون را از آن جدا کنید و با چاقوی تیز در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید یا از قالب‌های آماده استفاده کنید.

مرحله هشتم

سپس روی برش های حلوا ایرمیک کاکائویی کنجد، پودر نارگیل، پودر پسته یا مغزیجات آجیل بپاشید و پخش کنید و بعد برش‌های حلوا را در ظرف مناسب بچینید و استفاده کنید.

مرحله نهم

به دلخواه و با توجه به سلیقه خودتان می‌توانید به جای برش زدن حلوا، داخل چند کاسه سلفون بکشید و مقداری حلوا داخل آن‌ها بریزید و سپس وسط آن را با دست یا قاشق گود کنید.

مرحله دهم

بعد داخل حلوا که گود کرده‌اید مقداری بستنی وانیلی بریزید و سپس روی بستنی را دوباره با حلوا پر کنید و کمی فشار دهید تا یک توپک حلوایی با مغزی بستنی درست کنید.

مرحله یازدهم

سپس توپک حلوا را در ظرف مناسب برگردانید و سلفون را از آن جدا کنید و روی حلوا را با پودر پسته، پودر نارگیل، کنجد، گردو خرد شده، فندق خرد شده یا خلال بادام تزئین کنید. در آخر مقداری حلوا ایرمیک کاکائویی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مناسب همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.