طرز تهیه خورش گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و ترش با مرغ
طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز یکی از خورش های فصلی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …
خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!
خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته میشود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب میشود. این گیاه که …
طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری
طرز تهیه کبه عربی کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان طرفداران بسیار دارد، برای مشاهده این آموزش اشپزی در ادامه با چی شی …
طرز تهیه یایلا چورباسی خوشمزه و فوری یه روش ترکیه ای
طرز تهیه یایلا چورباسی
یایلا چورباسی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه یایلا چورباسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم | ½ پیمانه |
آب | ۷ پیمانه |
ماست | ۴ پیمانه |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
عصاره مرغ | ۱ قرص |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
طرز تهیه یایلا چورباسی
مرحله اول
برای تهیه یایلا چورباسی به روش ترکیه ای در ابتدای کار برنج نیم دانه را به همراه بلغور گندم شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان برنج و بلغور را به همراه آب درون کاسه، درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید حین پخت در صورتی که آب آن تبخیر شد مجددا به آن بیفزایید.
مرحله سوم
زمانی که برنج و بلغور کاملا پخته و نرم شدند، عصاره مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس ماست را به همراه زرده تخم مرغ، نعنا خشک و مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا مواد درون کاسه را با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند، سپس کم کم به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم سوپ بجوشد تا به غلظت دلخواهمان برسد. نوش جان.
- منبع :
- yeganeh_charandabi