طرز تهیه املت تره کوهی به روش بختیاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه املت تره کوهی به روش بختیاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه املت تره املت تره یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان چهارمحال و بختیاری می باشد که به دلیل اینکه با تره های کوهی تهیه می شود، طعم جذاب …

طرز تهیه خوراک صدف

طرز تهیه صدف اویستر طرز پاک کردن صدف طرز تهیه صدف بخارپز طریقه خوردن صدف انواع صدف خوراکی قیمت صدف خوراکی

خوراک صدف یکی از انواع غذاهای دریایی و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک صدف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
صدف دو کفه ای۱ کیلوگرم
کره۳ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
جعفری تازه۱ دسته کوچک
ماء الشعیربه مقدار کافی
فلفل قرمز و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک صدف

مرحله اول

برای تهیه خوراک صدف خوشمزه در ابتدای کار صدف ها را با آب سرد و برس سفت یا اسکاج سیمی به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز و هر شن و خاکی که روی سطح صدف ها وجود دارد شسته و تمیز شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشیم در صورتی که هنگام شستن، صدف باز، ترک خورده یا شکسته بود، به این دلیل است که صدف غیر قابل استفاده است و می بایست آنرا دور بیندازیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله سوم

حالا کره را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کره کاملا ذوب شود. در ادامه سیر را به صورت ریز رنده کرده و به همراه نمک و فلفل قرمز به قابلمه می افزوده و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس صدف ها را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا صدف را به خوبی تفت می دهیم، سپس ماءالشعیر را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم صدف ها به مدت ۵ دقیقه بجوشند تا باز شوند. پس از گذشت این زمان جعفری را می شوییم.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری را به صورت ریر خرد کرده و قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا عطر جعفری آزاد شود. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صدف را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.