مطالب پر بازدید
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای کباب ها به عنوان غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی نامبرده شده است. یکی از انواع کباب ها کباب کوبیده است که طرفداران زیادی دارد. از …

استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

درمان دندان قروچه در درمان دندان قروچه، استفاده از محافظ‌های دندانی پلاستیکی به منظور جلوگیری از تماس دندان‌ها و کاهش ساییدگی شبانه مفید است، اگرچه این روش به تنهایی درمان قطعی محسوب …

طرز تهیه پلو با مرغ و نخود خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه پلو با مرغ و نخود خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه پلو با مرغ و نخود برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و …

طرز تهیه قیساوا خرما خوشمزه و ساده به روش تبریزی

طرز تهیه قیساوا خرما

طرز تهیه قیساوا خرما , دستور پخت قیساوا خرما

قیساوا خرما یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی تبریزی است که به عنوان یک وعده کامل برای صبحانه محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیساوا خرما در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
خرما یا رطب۱۲ عدد
پودر گردو۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ عدد
کنجد و نمکبه مقدار کافی
روغن مایع یا کرهبه مقدار کافی

طرز تهیه قیساوا خرما

مرحله اول

برای تهیه قیساوا خرما خوشمزه در ابتدای کار هسته های خرما را جدا کرده و در صورتی که خرما سفت بود، آنرا درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خرما بپزد.

مرحله دوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده مقداری روغن مایع به آن می افزاییم و بلافاصله خرما را به همراه پودر گردو به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گردو گرفته شده، سپس خرما نرم شود.

مرحله سوم

در ادامه پودر دارچین را به تابه اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا عطر دارچین آزاد شود. حالا تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تخم مرغ ببندد.

مرحله چهارم

زمانی که تخم مرغ نیم بند شد، در صورت تمایل مقداری کنجد به صورت پخش روی آن می پاشیم. پس از اینکه تخم مرغ کاملا پخته شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 خرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.