طرز تهیه ذرت پنیری خوشمزه و مخصوص با دیپ ناچو اصل

طرز تهیه ذرت پنیری خوشمزه و مخصوص با دیپ ناچو اصل

طرز تهیه ذرت پنیری ذرت پنیری یکی از انواع میان وعده های خوشمزه بین المللی است که با سس های بسیار متنوعی سرو می شود. این میان وعده شباهت زیادی به ذرت …

طرز تهیه طاجین مرغ خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی

طرز تهیه طاجین مرغ خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی

طرز تهیه طاجین مرغ طاجین(Tagine) نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است.کلمه طاجین که از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده و نام ظرف و غذای مخصوص این …

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوراک قارچ و اسفناج خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه کراکوئر مرغ و برنج

طرز تهیه کراکوئر مرغ و برنج , دستور پخت کراکوئر مرغ و برنج

کراکوئر مرغ و برنج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراکوئر مرغ و برنج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۵۰۰ گرم
برنج۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
شیر⅓ پیمانه
سیر۳ حبه
پودر سوخاری۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر پیاز، پاپریکا و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کراکوئر مرغ و برنج

مرحله اول

برای تهیه کراکوئر مرغ و برنج ابتدا ۴ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه برنج را به آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم ۳۰ دقیقه بپزد تا کاملا شکفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را آبکش کرده و اجازه می دهیم آب اضافی اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه فیله مرغ را به همراه برنج، شیر، سیر و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز و پاپریکا درون میکسر می ریزیم و میکس می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، تخم مرغ را به همراه آب لیمو ترش اضافه کرده و مجددا مواد را میکس می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد سوخاری را کم کم به میکسر اضافه کرده و مواد را میکس می کنیم تا مایه کراکوئر  منسجم شود.

مرحله چهارم

زمانی که مایه کراکوئر منسجم شد، اضافه کردن پودر سوخاری را متوقف می کنیم. در ادامه مواد را از میکسر خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی کاسه را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کرده، سپس مایه کراکوئر را به گلوله هایی به اندازه نارنگی تبدیل می کنیم. در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله کراکوئر ها را به روغن اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم. در نهایت کراکوئرها را روی دستمال حوله ای قرار داده و اجازه می دهیم روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 اردیبهشت 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.