طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری خوشمزه و ساده

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری خوشمزه و ساده

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری توپک سیب زمینی سوخاریاز غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طبع خرمالو گرم است یا سرد؟ مصلح خرمالو در طب سنتی چیه؟!

طبع خرمالو گرم است یا سرد؟ مصلح خرمالو در طب سنتی چیه؟!

طبع خرمالو گرم است یا سرد خرمالو نه تنها یک بمب انرژی از کلسیم، آهن و مواد معدنی دیگر است، بلکه تعدیل کننده مزاج بدن نیز محسوب می‌شود. اکنون می‌خواهیم در سایت …

طرز تهیه پاچانگا پیش غذای خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه پاچانگا پیش غذای خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه پاچانگا پاچانگا یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه حشوی مرغ خوشمزه و ساده به روش جنوبی

طرز تهیه حشوی مرغ

طرز تهیه حشوی مرغ , دستور پخت حشوی مرغ مجلسی

حشوی مرغ یکی از انواع سس های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در کنار مرغ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حشوی مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۴ عدد
شکر۱ قاشق چایخوری
کشمش پلویی۲ قاشق غذاخوری
آلو خورشتی۸ عدد
زرشک۲ قاشق غذاخوری
دارچین و پودر لیموبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه حشوی مرغ

مرحله اول

برای تهیه حشوی مرغ خوشمزه در ابتدای کار پیازها را پوست می گیریم و به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم. در ادامه پیازها را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به صورت پخش روی آنها می پاشیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را با نمک کمی ترکیب می کنیم تا آب بیندازند. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و پیازها را کمی تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود، سپس مقداری روغن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز نرم شد، مقداری دارچین، پودر لیمو، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه شکر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا شکر ذوب شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، کشمش و آلو خورشتی را اضافه کرده و کمی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه آلو خورشتی و کشمش کاملا نرم شدند، زرشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اضافه کردن زرشک مواد را به مدت ۲ دقیقه به صورت مداوم تفت می دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. توجه داشته باشید که این سس خوشمزه را می توانیم در کنار خورش مرغ و مرغ سرخ شده سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.