طرز تهیه کوکو مرغ اصیل رشتی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکو مرغ اصیل رشتی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکو مرغ کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار ایرانی است که می توانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه معمولا همیشه با خورش قورمه سبزی مقایسه می شود …

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه فریتر نخود فرنگی

فریتر نخود فرنگی , طرز تهیه فریتر نخود فرنگی , دستور پخت فریتر نخود فرنگی

فریتر نخود فرنگی یکی از انواع غذاهای ساده و سالم بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فریتر نخود فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود فرنگی۳ پیمانه
سیر۱ حبه
تخم مرغ۲ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نعناع۳ برگ
جعفری۵ برگ
آرد½ پیمانه
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه فریتر نخود فرنگی

مرحله اول

برای تهیه فریتر نخود فرنگی خوشمزه ابتدا نخود فرنگی را به همراه ۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نخود فرنگی به طور کامل بپزد.

مرحله دوم

در این مرحله نخود فرنگی را پس از اینکه به طور کامل پخت، درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود. پس از اینکه آب نخود فرنگی ها کشیده شد، آنها را درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با چنگال یا گوشتکوب نخود فرنگی را به صورت یکدست له می کنیم، سپس کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شود. پس از اینکه نخود فرنگی خنک شد، تخم مرغ را به همراه آب لیمو ترش و بکینگ پودر به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا آرد را کم کم به خورد مایه فریتر می دهیم تا منسجم شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه فریتر بر می داریم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه فریتر را به صورت کوکو شکل می دهیم و درون روغن می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت فریترها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت فریتر را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.