طرز تهیه کته لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و مجلسی با مرغ

طرز تهیه کته لوبیا چشم بلبلی

کته لوبیا چشم بلبلی , طرز تهیه کته لوبیا چشم بلبلی , دستور پخت کته با لوبیا چشم بلبلی

کته لوبیا چشم بلبلی که به آن دمی چشم بلبلی هم می گویند؛ یکی از غذاهای محبوب گیاهخواران است. البته شما می توانید این غذای خوشمزه را با مرغ طعم دار شده نیز میل کنید. لوبیا چشم بلبلی خواص بسیار زیادی دارد اما متاسفانه در غاهای کمی استفاده می شود. برخی از افراد در طبخ قرمه سبزی از لوبیا چشم بلبلی استفاده می کنند. از طرفی دیگر دمی ها یا همان انواع کته، از دیرباز در آشپزی ایرانی جای ویژه ای داشته اند. ما در این مقاله به آموزش کته لوبیا چشم بلبلی می پردازیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کته لوبیا چشم بلبلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه
پیاز۱ عدد
زعفرانبه میزان لازم
مرغ۴ تکه
برنج۳ پیمانه
شوید خرد شدهبهمیزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

طرز تهیه کته لوبیا چشم بلبلی

مرحله اول

چشم بلبلی در تمامی فصول به شکل خشک شده در دسترس است. برای تهیه کته خوشمزه با لوبیا چشم بلبلی ابتدا لازم است تا ابتدا چشم بلبلی را پاک کرده و بشویید. سپس در مقدار مناسبی آب بگذارید تا چند ساعتی خیس بخورد.

مرحله دوم

آب چشم بلبلی را عوض کرده و دوباره رویش آب بگیرید. چشم بلبلی را با کمی نمک روی حرارت بگذارید تا بپزد. بهتر است برای درست کردن انواع پلو و دمی، از برنج ایرانی استفاده کنید. برنج را پا کرده و آن را بشویید.

مرحله سوم

سپس برنج را نسبت به تازگی آن چند ساعتی در آب بخیسانید. بعد از این که کمی برنج نرم شد؛ آن را در قابلمه ای ریخته و کمی روغن اضافه کنید. اجازه دهید تا برنج بر روی حرارت بجوشد و آب برنج کم کم تبخیر شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب اضافی برنج حسابی کشیده شد؛ لوبیا چشم بلبلی پخته شده و شوید تر یا خشک را با آن مخلوط کنید. برای این که پلو خوب دم بکشد بهتر است روی در قابلمه دم کنی بگذارید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا برنج به آهستگی دم بکشد.

مرحله پنجم

پیاز را شسته و بر روی تخته برش خرد کنید. حالا پیاز را درون قابلمه و با مقدار کمی روغن تفت دهید. بعد از اینکه رنگ پیازها کمی برگشت به آن نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید. حالا تکه های مرغ را در آن بغلتانید و اجازه دهید تا اطراف مرغ سرخ شود.

مرحله ششم

برای اینکه مرغ حسابی مزه دار و مغزپخت شود؛ نصف لیوان آب به آن اضافه کرده و در قابلمه را ببندید. بعد از اینکه کته لوبیا چشم بلبلی دم کشید و مرغ نیز کاملا پخت؛ می توانید آن را بر روی دیس بکشید و بر سر سفره ببرید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.