طرز تهیه سینی سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
طرز تهیه سینی سوخاری
خمیر بنیه یک خمیر دست ساز و خانگی است که مواد مختلفی از جمله انواع سبزیجات و مرغ و ماهی را درون آن می غلتانند و با آن سوخاری می کنند. در این دستور تمرکز روی خمیر بنیه است. دراین دستور، سبزیجات مختلف را با خمیر بنیه پوشش داده و در روغن داغ سوخاری می کنند. این سوخاری ها را می توان در کنار هم به عنوان پیش غذا سرو نمود یا به عنوان دور چین کنار غذای اصلی تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سینی سوخاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم سینی سوخاری | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | دو سوم پیمانه |
ماء الشعیر بدون طعم | دو و یک سوم پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | به میزان لازم (حدود ۲ تا ۳ پیمانه) |
کلم سفید و کلم بروکلی | به مقدار لازم |
قارچ کوچک و پیاز | به مقدار لازم |
هویج | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
اسنک پنیری یا پفک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سینی سوخاری
مرحله اول
برای تهیه سینی سوخاری خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت حلقه ای یکدست برش می زنیم. در ادامه پیازهای حلقه ای را حدود نیم ساعت درون آب سرد قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس آبکش می کنیم. کلم بروکلی و گل کلم را هم شسته و حدود ۱۰ دقیقه در آب و سرکه می جوشانیم. سپس آبکش می کنیم. یک کاسه برداشته و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
سپس شیر و ماءالشعیر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه در یک ظرف جداگانه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک و ادویه می ریزیم، سپس به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط آرد و دیگر مواد را دو مرتبه الک کرده و به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه می کنیم تا تبدیل به خمیری رقیق و یکدست شود. در ادامه یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله پنجم
سپس کلم بروکلی و گل کلم و قارچ و پیاز و هویج خرد شده را به خمیر بنیه آغشته کرده و اگر نیاز بود در ترکیب آرد سوخاری و پودر پفک می غلتانیم و در روغن داغ، سرخ می کنیم. سپس تمام سبزیجات سوخاری شده را کنار هم با سس دلخواه سرو می کنیم.