طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه …

طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده …

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه کباب مخلوط

طرز تهیه کباب مخلوط گوشت و سبزیجات بادمجان کدو و سیب زمینی

کباب مخلوط یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب گوشت و سبزیجات تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
بادمجان۲ عدد
کدو سبز۲ عدد
سیب زمینی۳ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب مخلوط

مرحله اول

برای تهیه کباب مخلوط گوشت و سبزیجات ابتدا بادمجان را به همراه کدو و سیب زمینی پوست می گیریم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه داخل یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود.

مرحله دوم

پس از اینکه روغن داغ ش، سیب زمینی، کدو و بادمجان را در حدی که از خامی خارج شوند سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم و با دست به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد کاملا منسجم و یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه کباب یکدست شد، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج می کنیم و به صورت کتلت های کوچک با دست شکل می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت ها را به همراه سیب زمینی، کدو و بادمجان به صورت فشرده داخل یک ظرف پیرکس می چینیم، سپس گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و روی مواد قرار می دهیم. حالا رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

حالا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم به ظرف پیرکس اضافه می کنیم. روی درب ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم. پس از اینکه پخت کباب به پایان رسید فویل را بر می داریم و چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کباب رنگ بگیرد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.