طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در …

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه عربی کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان طرفداران بسیار دارد، برای مشاهده این آموزش اشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه پنیر پیتزا حرفه ای خوشمزه و کشدار به روش ایتالیایی

طرز تهیه پنیر پیتزا حرفه ای خوشمزه و کشدار به روش ایتالیایی

طرز تهیه پنیر پیتزا پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا یکی از انواع پر مصرف در سراسر جهان است که برای پخت انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی ساده تهرانی جهرم علت باز شدن کوفته سبزی شیرازی بدون گوشت مامی سایت کاشانه مهر

کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته سبزی شیرازی است که نسبت به کوفته های دیگر سبزی بیشتری دارد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا به عنوان غذای اصلی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
عدس۲ پیمانه
لپه۲ پیمانه
گندم یا ماشک۱ پیمانه
سبزی معطر برای کوفته (تره و گشنیز و جعفری)به مقدار لازم
ترخون خشک۱ قاشق غذا خوری
شنبلیله۱ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد
عصاره مرغ یا آب قلم۲ عدد عصاره یا یک لیوان آب قلم
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

مرحله اول

برای تهیه کوفته خوشمزه و مخصوص سبزی شیرازی در ابتدای کار، همه مواد خشک (برنج و عدس و لپه و گندم) را از شب قبل جدا جدا خیس می کنیم. سپس آبکش کرده و می گذاریم آب آن برود و خشک شود. سبزی را هم شسته و می گذاریم کامل خشک شود.

مرحله دوم

یک سوم از کل مواد را نگه داشته و دو سوم بقیه را چرخ می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. بقیه مواد که کنار گذاشتیم را می کوبیم و به آن اضافه می کنیم. سبزی ها را چرخ کرده و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله سوم

گوشت چرخ کرده را همراه با ترخون خشک و نمک و فلفل سیاه و قرمز وادویه به مواد اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. از مواد به اندازه ۱۵۰ گرم برداشته و خوب گرد می کنیم. می توان داخل مواد را از پیاز داغ و زرشک و مغز گردو و آلو بخارا پر کرد.

مرحله چهارم

سپس کوفته ها را حدود نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا خودش را بگیرد. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز را شسته و پوست می کنیم و ریز خرد می کنیم. سپس به روغن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

بعد از این که پیاز ها سبک و طلایی شد، ادویه و فلفل سیاه و یک مقدار از مایه کوفته به همراه ترخون و شنبلیله خشک اضافه می کنیم. در این مرحله آب قلم را اضافه می کنیم. یا دو عصاره مرغ را له کرده و به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس کمی روی آن آب جوش می ریزیم و می گذاریم تا سس حسابی بجوشد. وقتی که سس به خوبی جوشید و کاملا یکدست و منسجم شد، کوفته ها را دانه دانه به آرامی به قابلمه اضافه می کنیم و درون سس می چینیم.

مرحله هفتم

وقتی کوفته ها را به سس اضافه می کنیم نباید سس از جوش بیفتد. پس هر کوفته را با فاصله زمانی اضافه می کنیم ومی گذاریم دو ساعت کوفته ها بپزد. وقتی کوفته ها پخته شد آن ها را با سس خودش درون ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.