آشپزی و تغذیه
11 مورد از مهم ترین خواص و مضرات قارچ گانودرما برای سلامتی
خواص قارچ گانودرما قارچ گانودرما یا قارچ رِیشی (به انگلیسی: Ganoderma) یک نوع قارچ قدیمی و قدرتمند است که در بسیاری از سیستمهای سنتی طب سنتی آسیایی، به عنوان یک عصاره یا …
نحوه صحیح تشخیص عسل طبیعی + چند نکته مهم
تشخیص عسل طبیعی به دلیل تقلبها و روشهای غلطی که هر ساله طی تهیه و تولید عسل صورت میگیرد، از جمله دغدغههای افراد در زمان خرید آن به خصوص اگر در پی …
بهترین روش نگهداری سیب زمینی برای مدت طولانی در خانه
بهترین روش نگهداری سیب زمینی سیب زمینی یکی از پرمصرفترین مواد غذایی به شمار میرود که در سبد غذایی خانوادههای ایرانی قرار دارد. این ماده غذایی طرفداران بسیاری دارد و به همین …
11 مورد از مهم ترین خواص و مضرات فلفل کاین برای سلامتی
خواص فلفل کاین فلفل کاین (Cayenne pepper) یک نوع فلفل قرمز تند است که در خانواده فلفل دلمهای و فلفل یالاپنو قرار میگیرد. فلفل کاین توسط کریستوف کلومپ در قاره آمریکای مرکزی …
11 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ژل رویال برای سلامتی
خواص ژل رویال ژل رویال مادهای غلیظ، شیری و منحصربهفرد است که تنها منبع تغذیه زنبور ملکه بوده و توسط زنبورهای کارگر تولید میشود. برای تولید این ژل زنبورهای کارگر، آنزیمهای موجود …
نکات و طرز تهیه پودر پوست لیمو ترش + آموزش قدم به قدم
پودر پوست لیمو ترش برخی از میوهها نه تنها خودشان خاصیت دارند، بلکه پوستشان نیز سرشار از فواید بوده و حتی میتوانند به عنوان یک چاشنی نیز در پختوپز به کار آیند. …
طرز بو دادن تخمه کدو به روش بازاری با طعم های متنوع
طرز بو دادن تخمه کدو بازاری بو دادن تخمه کدو یک فعالیت خوشمزه و هیجان انگیز است. تبدیل این خوراکی به یک تخمه شور و خوش طعم، برای تمامی افراد، از کودکان …
علت شکرک زدن عسل + رفع شکرک زدن عسل در خانه
علت شکرک زدن عسل متاسفانه، برخی از ما شکرک زدن عسل را نشانه کیفیت پایین یا غیرطبیعی بودن عسل میدانیم. گاهی حتی شاهد بودهایم که عسل شکرک زده را به دلیل اینکه …
روش خشک کردن آناناس به روش بازاری بدون سیاه شدن
روش خشک کردن آناناس آناناس، میوهای است که بسیاری از ما از طعم آن لذت میبریم. اما مشکل اصلی این است که پوست کندن و برش دادن آن یک کار دشوار است، …
15 مورد از مهم ترین خواص و مضرات تره برای سلامتی
خواص تره سبزی تره (Leek) یک نوع سبزی خوراکی است که بخش مصرفی آن بخش پایهای و سفید ساقههای آن میباشد. سبزی تره در اصل از منطقههای مدیترانهای به عنوان یک سبزی …
علت خمیر شدن پنکیک + بهترین راه حل رفع آن
علت خمیر شدن پنکیک پنکیک جزو دسته کیکهای خوشمزه و لطیفی است که به دلیل طعم دلچسب و لذیذ امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد. این کیک را اغلب افراد به صورت خانگی …
روش تازه نگه داشتن سبزی خوردن برای مدت طولانی در یخچال
روش تازه نگه داشتن سبزی خوردن خوردن سبزی تازه در کنار وعدههای غذایی یکی از عادات خانوادههای ایرانی است؛ زیرا علاوه بر اینکه به حفظ سلامتی بدن کمک میکند، سبب دلچسبتر شدن …
روش تازه نگه داشتن موز در یخچال + دلیل سیاه شدن
تازه نگه داشتن موز در یخچال موز یکی از میوههای گرم استوایی است که در چهار فصل سال در دسترس قرار دارد. این میوه لوکس و مجلسی با وجود خواص متعدد برای …
نکات سس بشامل + رازهای خوشمزگی این سس جذاب
نکات سس بشامل سس بشامل نوعی سس فرانسوی است که در تهیه غذاهای مختلف مانند لازانیا، بعضی انواع پاستا، موساکا و… از آن استفاده میشود. این سس ترکیبی از کره، آرد، شیر …
10 مورد از مهم ترین خواص و مضرات کرن بری برای سلامتی
خواص کرن بری کرن بری، این میوه شگفت انگیز که با نام توت خرس هم شناخته میشود با اشکال و کاربردهای متنوع، از سس های خوشمزه تا نوشیدنی های سرشار از ویتامین …