نکات طلایی خیارشور و فوت و فن های خیارشور حرفه ای بازاری

نکات طلایی خیارشور و فوت و فن های خیارشور حرفه ای بازاری

نکات خیارشور شور کردن، یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. بی شک یکی از محبوب ترین چاشنی های شور در دنیا، خیار شور است. عطر و طعم خیارشور، …

راهنمای خرید باقلا سبز و نکات طلایی نگهداری آن در فریزر

راهنمای خرید باقلا سبز و نکات طلایی نگهداری آن در فریزر

راهنمای خرید باقلا سبز باقلا سبز، یکی از مفید ترین نوع صیفی جات است. باقلا سبز، منبع سرشاری از فیبر، پروتئین، کلسیم و پتاسیم است و برای سلامتی بسیار مفید است. ممکن …

رفع شوری کشک بادمجان پس از پخت با روش های بسیار ساده

رفع شوری کشک بادمجان پس از پخت با روش های بسیار ساده

رفع شوری کشک بادمجان یکی از مشکلاتی که ممکن است در ابتدای راه آشپزی با آن مواجه شوید، اضافه کردن بیش از اندازه انواع ادویه، نمک و فلفل به غذا است. همچنین …

نحوه تشخیص زعفران اصل

فیلم تشخیص زعفران اصل از تقلبی عکس زعفران اصل آزمایش تشخیص زعفران اصل از تقلبی تشخیص زعفران اصل با جوش شیرین تشخیص زعفران اصل از تقلبی نی نی سایت عکس زعفران تقلبی پودر زعفران تقلبی تشخیص زعفران اصل از تقلبی با کاغذ کروماتوگرافی

زعفران یکی از ادویه های گران قیمت ایرانی است که به همین دلیل برخی افراد سودجو نمونه تقلبی آنرا می فروشند. با استفاده از این روش به سادگی می توانیم متوجه تقلبی بودن زعفران شویم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله نحوه تشخیص زعفران اصل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم تشخیص زعفران اصل
زعفرانمقدار کمی
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
آب۱ فنجان

نحوه تشخیص زعفران اصل

مرحله اول

برای تشخیص زعفران اصل از تقلبی یک آزمایش بسیار قدیمی و ساده وجود دارد که در هر جایی می توانیم آنرا اجرا کنیم. برای اجرای این آزمایش به یک یا چند نوع زعفران، کمی جوش شیرین به عنوان محک و کمی آب نیازمندیم.

مرحله دوم

برای شروع به تعداد زعفران هایی که داریم فنجان آماده کرده و فنجان ها را تا نیمه از آب پر می کنیم. مثلا اگر سه نوع زعفران مختلف داریم، سه فنجان آماده می کنیم. در ادامه داخل هر فنجان نصف قاشق چایخوری جوش شیرین می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله با یک قاشق کوچک جوش شیرین را هم می زنیم تا به طور کامل درون آب حل شود. در ادامه از هر مدل زعفران، مقداری به فنجان ها اضافه کرده و مجددا با قاشق کمی مخلوط می کنیم تا زعفران ها رنگ بدهند.

مرحله چهارم

حالا فنجان ها را کنار می گذاریم و اجازه می دهیم رنگ زعفران ها به طور کامل خارج شود. پس از گذشت مدتی فنجان ها را بررسی می کنیم، اگر رنگ آب زرد مایل به طلایی باشد، یعنی زعفران ما اصل و با کیفیت بالا می باشد.

مرحله پنجم

در صورتی که رنگ زعفران بیش از اندازه مایل به نارنجی باشد، یعنی از رنگ های غیر طبیعی استفاده شده و زعفران ما تقلبی می باشد. شاید تا قبل از این آزمایش فکر می کردید که رنگ نارنجی غلیظ زعفران، دلیل اصل بودن آن می باشد.

مرحله ششم

البته اگر زعفران را از شرکت های شناخته شده و برندهای معتبر تهیه کنیم دیگر نگرانی این را نخواهیم داشت که زعفرانمان تقلبی باشد. برای خرید فله ای زعفران و به مقدار زیاد حتما این آزمایش را انجام دهید تا از اصل بودن زعفران مطمئن شوید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.