خواص آلو، 11 مورد از خواص و مضرات دارویی آلو تازه و خشک

خواص آلو

خواص آلو خشک برای کبد آلو سیاه برای لاغری آلو قجری آلوچه رسیده آلو طرقبه آلو زرد قطره طلا آلو جنگلی خشک سیاه و دیابت انواع آلو و خواص آن

آلو یکی از انواع میوه های بسیار محبوب و خوشمزه فصل های بهار و تابستان است که انواع بسیار متنوعی دارد، برای آشنایی بیشتر با مضرات و خواص آلو در ادامه با چیشی همراه باشید.

خاصیت های آلو

سلامت قلب

آلو از میوه هایی است که برای سلامت قلب بسیار مفید است، از خاصیت های آلو برای سلامت قبل می توان به بهبود جریان خون و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های قلبی اشاره کرد. علاوه بر این مصرف آلو به دلیل آنتی اکسیدان های قوی باعث می شود آسیب استرس اکسیداتیو روی قلب به حداقل برسد.

خواص ضد سرطانی

یکی از دلایل عمده سرطانی شدن سلول های بدن استرس اکسیداتیو و رادیکال های آزاد مخرب هستند. مصرف آلو به دلیل وجود انواع آنتی اکسیدان ها باعث می شود خطر ابتلا به سرطان های شایعی مثل سرطان سینه و سرطان کبد کاهش یابد.

رفع لک های روی پوست

استفاده موضعی از آلو می تواند علاوه بر اینکه باعث روشن شدن پوست شود، به درمان لک های صورت نیز کمک کند. علاوه بر این مصرف ماسک های طبیعی تهیه شده از آلو می توانند به زیبایی و درخشان تر شدن پوست صورت نیز کمک کنند.

برای درست کردن ماسک آلو کافیست پوست چند آلوی رسیده را جدا کنید، سپس گوشت آلو را با پشت قاشق له کنید و روی پوست صورت و گردن خود قرار دهید. اجازه دهید این ماسک به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست صورت بماند سپس با آب گرم بشویید.

سلامت دستگاه گوارش

آلو به دلیل وجود مواد مغذی می تواند به روند کلی عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. علاوه بر این آلو به عنوان یک ملین طبیعی شناخته می شود که باعث بهبود روند حرکات روده ای می شود و از ابتلا به یبوست نیز جلوگیری می کند. ضمن اینکه تحقیقات اخیر نشان داده است که مصرف آلو خشک می تواند به درمان و پیشگیری از یبوست کمک شایانی کند.

سلامت استخوان ها

زنان در دروان یائسگی معمولا با عاضه هایی مثل پوکی استخوان روبرو می شوند. مصرف آلو به دلیل وجود منابع غنی از فنلی و فلاونوئیدها  می تواند باعث جلوگیری از آسیب به استخوان ها شود. علاوه بر این مصرف آلو خشک می تواند به حفظ تراکم استخوان نیز کمک شایانی کند.

دوران بارداری

مصرف آلو در زنان باردار خواص بسیار زیادی دارد که از جمله این خواص می توان به رشد بهتر جنین، کاهش خطر بیماری های مادرزادی و نقایص زایمان اشاره کرد. علاوه بر این مصرف آلو باعث تقویت سیستم ایمنی زنان باردار می شود و می تواند از یبوست دوران بارداری نیز جلوگیری کند.

مفید برای کودکان

مصرف آلو در کودکان نیز فواید بسیار زیادی دارد، یبوست یکی از مشکلات شایع در میان کودکان است که مصرف آلو می توان آنرا بهبود بخشد. علاوه بر این مصرف آلو باعث می شود بینایی کودکان تقویت گگرد و کمتر با مشکلات گوارشی روبرو شوند.

سلامت چشم ها

یکی از دیگر خاصیت های مصرف آلو این است که می تواند به سلامت کلی چشم ها کمک کند. مصرف آلو به دلیل وجود بتاکاروتن و ویتامین A برای سلامت کلی چشم و کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری های شایع چشمی مانند تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) بسیار مفید است.

بهبود گردش خون

یکی از خواص مهم مصرف آلو بهبود گردش خون است و به همین جهت می تواند خیلی از مشکلات در بدن را رفع کند.. آلو حاوی مقادیر غنی از ویتامین C می باشد و به همین دلیل می تواند علاوه بر بهبود گردش خون، به جذب آهن بیشتر نیز کمک کند.

درمان یبوست

همانطور که مطمئنا می دانید آلو فراورده های تولید از آن برای درمان یبوست بسیار مفید هستند. یکی از مهم ترین دلایل این امر این است که آلو دارای فیبر بسیار مناسبی هست که این بیشتر این فیبر از نوع غیر محلول است و در آب حل نمی شود.

همین فیبر غیر محلول باعث می شود که حجم مدفوع افزایش یابد و سرعت حرکت مدفوع در روده ها را افزایش می دهد و در نتیجه یبوست درمان شود. علاوه بر این آلو و آب آلو دارای نوعی قند الکلی با نام سوربیتول می باشد.

سوربیتول خاصیت ملین دارد و این ماده هم می تواند به درمان یبوست کمک کند. البته به این نکته بسیار مهم هم باید توجه داشته باشید مصرف بیش از حد آلو یا آب آلو می تواند باعث مشکلاتی در سیستم گوارش مانند اسهال شود.

زیان های آلو

بیماران کلیوی

آلو خواص بسیار زیادی دارد ولی ممکن است برای بعضی افراد با بیماری های خاص مشکل آفرین شود. مثلا بیماران کلیوی یا کسانی که مستعدد سنگ کلیه و سنگ صفرا هستند توصیه می شود که کمتر از آلو استفاده کنند، زیرا این میوه دارای اگزالات می باشد.

دوست داشتی؟ share کن!
توجه: مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت چی‌شی با هدف اطلاع‌رسانی و آموزشی ارائه شده‌اند و نباید به‌عنوان توصیه پزشکی تخصصی در نظر گرفته شوند. این مطالب صرفاً ترجمه‌شده از منابع معتبر هستند و جایگزینی برای مراجعه به پزشک جهت تشخیص یا درمان نخواهند بود.
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.