روش استفاده و نگهداری از تخم مرغ ترک خورده و شکسته

روش استفاده و نگهداری از تخم مرغ ترک خورده و شکسته

تخم مرغ ترک خورده در گذشته از آن جایی که خرید تخم مرغ های فله به شکل شانه ای بیشتر رایج بود، خیلی وقت ها پیش می آمد که می دیدیم تعدادی …

نکات خورش کرفس و فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن

نکات خورش کرفس و فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن

نکات خورش کرفس خورش های ایرانی معمولا ترکیب ماهرانه ای از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که به خوبی قوام پیدا کرده و عطر و طعم بی نظیری دارند. خورش …

نکات مهم در مورد ظروف ممنوعه در آشپزخانه و ظروف زیان آور

نکات مهم در مورد ظروف ممنوعه در آشپزخانه و ظروف زیان آور

ظروف ممنوعه در آشپزخانه این روزها به دلیل اطلاعات بسیاری که در مورد خطرات مصرف سموم شیمیایی موجود در مواد غذایی در اختیار عموم است، اغلب افراد نسبت به سالم بودن مواد …

رفع بوی زهم مرغ

رفع بوی زهم مرغ از بین بردن بوی بد مرغ مانده از بین بردن بوی بد گوشت مرغ طرز پخت مرغ بدون بو چرا مرغ بو می دهد

از گوشت سفید مرغ و سایر ماکیان، به شکل های مختلفی در انواع خوراک ها و خورش ها استفاده می شود. یکی از معیارهای افراد در تحسین دستپخت یک سرآشپز، این است که بتواند به خوبی بوی زهم نا مطبوع مرغ را از بین ببرد. گاهی وقت ها تنها با اضافه کردن ادویه جات به خوراک یا خورش نمی شود به خوبی از پس این مشکل برآمد و باید حتما مرغ را با ترفندهای خاصی طعم دار کرد. ما برایتان تعدادی از بهترین روش های رفع بوی زهم مرغ را در زیر آورده ایم. با آشنا شدن با این تکنیک ها، می توانید هر بار به روشی جدید این کار را انجام داده و به غذای خود عطر و طعم متنوعی بدهید. با ما همراه باشید.

از بین بردن بو و طع بد مرغ

روش اول

بعد از اینکه مرغ را به تکه های دلخواه قسمت کردید، باید آن ها را مزه دار کنید. می توانید از ترکیب پیاز رنده شده به همراه کمی نمک و زعفران و آبلیمو مزه دار استفاده کنید. می توانید این مواد را لایه لایه چیده و بعد بر رویش کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا به آرامی دم بکشد. بهتر است مرغ را با حرارت بسیار پایین بپزیم.

روش دوم

استفاده از پیازهای خلالی و برگ بو هم در آب مرغ در حال پخت، می تواند بسیار موثر باشد اما ممکن است در برخی موارد برگ بو در دسترس نداشته باشید.

روش سوم

علاوه بر پیاز و برگ بو که در بالا به آن اشاره کردیم، یکی از ساده ترین روش ها برای طبخ مرغ این است که آن را با آب کم و به همراه کمی هویج بپزید. البته با این کار کمی رنگ مرغ ما زرد می شود .

روش چهارم

این مساله را در نظر داشته باشید که هرچه مرغ را با آب کمتری بپزید، خوشمزه تر می شود. بعضی از محبوب ترین و موثر ترین ادویه هایی که می توانید برای پختن مرغ از آن ها استفاده کنید، میخک و زنجبیل و دارچین است. همان طور که می دانید، ترکیب سیب و دارچین یک جفت شگفت انگیز است و حتی می توانید به مرغ کمی سیب نیز اضافه کنید. اگر می خواهید مرغ شما زودتر بپزد و همین طور رنگ آن روشن تر باشد، کمی سرکه نیز به قابلمه اضافه کنید.

روش پنجم

از شب قبل، بر روی تکه های مرغ کمی نمک بپاشید. مرغ ها را در آبکش قرار داده و اجازه دهید تا در یخچال استراحت کند. می بینید که بعد از چند ساعت، آب اضافی آن خارج می شود. قبل از آماده سازی مرغ برای پختن، حتما تکه های مرغ را بشویید و سپس با کمی کره تفت دهید تا مزه دار شود. می توانید به آن کمی آب هم اضافه کنید تا بهتر بپزد. البته اگر تکه های مرغ کوچک و نگینی باشد، با همان تفت دادن می پزد.

روش ششم

خواباندن مرغ در سرکه و آبلیمو و همین طور زردچوبه، می تواند به شدت برای رفع بوی نامطبوع آن موثر باشد. در نظر داشته باشید که با استفاده از زردچوبه، مرغ شما زرد و در صورت استفاده از سرکه، مرغ شما سفید تر می شود.

روش هفتم

هنگام خواباندن مرغ، می توانید به جای پیاز از سیر رنده شده فراوان استفاده کنید. البته نمی توانید این روش را برای همه غذاها استفاده کنید.

روش هشتم

اگر می خواهید مرغ را سرخ کنید، کمی زنجبیل به آن اضافه کنید. زنجبیل بسیار مقوی است و می تواند طعم فوق العاده ای به مرغ شما بدهد.

روش نهم

اگر می خواهید مرغ را کباب کنید یکی از پیشنهاد های ویژه ما به شما استفاده از علف معطر کباب است.

سخن پایانی

امیدواریم با دانستن این ترفندها به آشپزی خودتان تنوع داده و از این پس با خیال راحت مرغ های خوشمزه بپزید و دیگر نگران بوی زهم آن نباشید.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.