روش تمیز کردن حرفه ای کله پاچه در منزل به روش کله پاچه ای

روش تمیز کردن حرفه ای کله پاچه در منزل به روش کله پاچه ای

تمیز کردن کله پاچه در روزگاران قدیم، تنها بازاری ها صبح ها برای خوردن کله پاچه به سمت کله پزی ها می رفتند و خانواده ها با صبر و حوصله خودشان در …

راهنمای خرید ماهی تازه و نکات طلایی نگهداری ماهی در فریزر

راهنمای خرید ماهی تازه و نکات طلایی نگهداری ماهی در فریزر

راهنمای خرید ماهی تازه ماهی، یکی از خوراک های محبوب دریایی است که انواع و اقسام متفاوتی داشته و می توان آن را به اشکال مختلف طبخ کرد. بهترین پیشنهاد ما برای …

لیست غذاهایی که اگر با مایکروویو گرم شوند خطرناک هستند

لیست غذاهایی که اگر با مایکروویو گرم شوند خطرناک هستند

این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید به دلیل تغییر در شیوه آشپزی و همین طور استقبال از تهیه غذاهای سریع، مایکروفر یکی از محبوب ترین وسایل برقی در آشپزخانه های امروزی …

اشتباهات رایج در پخت مرغ

اشتباهات رایج در پخت مرغ چند اشتباه در پخت مرغ

در اکثر غذاهای ایرانی و فرنگی، از مرغ به شکل های گوناگونی استفاده می شود. بعضی از این غذاها با ادویه ها و سبزیجات طعم دار می شوند و بعضی نیز به کمک ادویه ها یا سس ها طعم مطبوعی به مرغ می دهند. یکی از دلایل متفاوت بودن طعم مرغ در خوراک های رستورانی، رعایت نکاتی است که شاید بعضی از آن ها را ندانید. در واقع با دانستن این ترفندهای ساده، می توانید مرغ را به اشکال مختلف و با بهترین کیفیت و طعم و مزه تهیه کنید. با ما همراه باشید.

چند اشتباه در پخت مرغ

مرغ منجمد یا تازه؟

همیشه اولویت با استفاده از مرغ تازه است. متاسفانه در حال حاضر، امکان دسترسی به مرغ تازه شاید چندان راحت نباشد و اغلب ما مجبور باشیم تا از مرغ منجمد استفاده کنیم. متاسفانه مرغ منجمد، کمی خشک تر است. به همین دلیل برای مهمانی های مهم حتما مرغ تازه بگیرید.

مرغ با پوست یا بدون پوست؟

در نظر داشته باشید که اگر مرغ را با پوست آن سرخ و یا سوخاری کنید، رطوبت و چربی در آن مانده و مرغ شما خشک نمی شود. البته شاید این مساله با ذائقه شما جور نباشد که می توانید به روش خود اقدام کنید.

مزه دار کردن را از یاد نبرید!

شک نکنید که پختن مرغ در آب و تنها اضافه کردن کمی زردچوبه و پیاز برای مزه دار شدن آن کافی نیست. بهتر است قبل از پخت، چندساعتی مرغ را مزه دار کنید. متناسب با نوع خوراکی که می خواهید بپزید می توانید با آب و نمک و یا انواع و اقسام سبزیجات و روغن زیتون آن را استراحت دهید تا حسابی مزه دار شود.

مرغ منجمد درون قابلمه؟

بهتر است از چندساعت قبل مرغ منجمد را از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود. استفاده از مرغی که سردتر از دمای آشپزخانه است باعث می شود که گوشت آن به شکل نا منظم بپزد.

مرغ با استخوان یا بی استخوان؟

بهتر است بعد از پختن مرغ، استخوان آن را جدا کنید. پختن مرغ با استخوان، مزه بسیار بهتری به آن می دهد. به همین دلیل است که از اسکلت مرغ برای تهیه استاک استفاده می شود.

سینه مرغ درسته؟ هرگز!

ضخامت سینه مرغ، در همه ی بخش های آن یکسان نیست. پس بهتر است سینه مرغ را با چاقوی تیز برش بزنید. به کمک این ترفند بسیار ساده، سینه مرغ به خوبی و به شکل کامل می پزد.

چه وقت مرغ را به تابه اضافه کنم؟

حتما باید قبل از هر کاری تابه را داغ کنید. بعد از اینکه روغن را اضافه کردید، چند ثانیه صبر کنید و سپس مرغ را در آن سرخ کنید. درست که امروزه تابه ها نچسب هستند و مرغ به تابه نمی چسبد، اما این کار به حفظ مزه مرغ، کمک شایانی می کند.

تفت دادن مرغ؟

اگر قصد سرخ کردن مرغ را دارید، ابتدا اجازه دهید یک طرف آن به شکل کامل سرخ شود و سپس آن را برگردانید. اگر خیلی زیاد و پشت سر هم مرغ را برگردانید مرغ خوب سرخ نمی شود. البته برای فیله های کوچکی که تنها می خواهید کمی تفت بخورند می توانید این کار را بکنید.

ترفند مرغ درون فر!

پخت مرغ در فر، طعم بسیار خوبی به آن می دهد. برای اینکه مرغ شما آبدار و خوشمزه شود، حتما روی آن را با فویل پوشانده و با انواع و اقسام مواد معطر داخل مرغ را مزه دار کنید.

سخن پایانی

علاوه بر نکات بالا در نظر داشته باشید که بهتر است خیلی عجول نباشید! بعد از اینکه مرغ را پختید، کمی به آن استراحت بدهید تا گوشت مرغ و آب آن کاملا به خورد هم برود، البته گوشت مرغ اگر بیش از اندازه بپزد از هم باز می شود که باعث می شود ظاهر غذا خراب شود.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.