نکات آشپزی
نکات خوشمزه شدن لازانیا و رازهای طلایی لازانیا مجلسی
نکات لازانیا لازانیا از آن دسته غذاهایی است که خیلی بعید است نتوانید آن را خوشمزه بپزید! خمیر استفاده شده در تهیه لازانیا، فرآوری شده است و به خوبی با انواع و …
روش تمیز کردن حرفه ای کله پاچه در منزل به روش کله پاچه ای
تمیز کردن کله پاچه در روزگاران قدیم، تنها بازاری ها صبح ها برای خوردن کله پاچه به سمت کله پزی ها می رفتند و خانواده ها با صبر و حوصله خودشان در …
بهترین روش دم کردن زعفران با یخ و آب جوش و نکات آن
بهترین روش دم کردن زعفران رایحه دلپذیر زعفران، جزو جدا نشدنی انواع شیرینی ها و خورش های ایرانی است. البته در بعضی از غذاهای خارجی هم از زعفران استفاده می شود اما …
روش تمیز کردن سیرابی و گرفتن طعم و بوی زهم سیرابی
روش تمیز کردن سیرابی اگر شما هم از عاشقان سیرابی هستید، حتما بارها به ذهنتان رسیده که خودتان در منزل خوراک سیرابی را تهیه کنید و یا کمی سیرابی پاک شده را …
روش های ساده و کاربردی برای تشخیص برنج ایرانی از خارجی
تشخیص برنج ایرانی در حالت کلی می توان گفت که یک برنج ایرانی اصل از لحاظ ظاهری کاملا باید یکدست بوده، رنگ شیری داشته، نسبت به برنج های هندی و پاکستانی کوتاهتر …
ترفندهای جدید برای رفع شوری غذا و درست کردن طعم آن
رفع شوری غذا نمک می تواند بهترین دوست شما باشد، طعم بسیار خوبی را به غذا میدهد و آن را از حالت یکنواختی و بی مزگی در می آورد. اما چه اتفاقی …
نکات خورش قیمه و روش هایی برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه
نکات خورش قیمه خورش قیمه از خورش های محبوب ایرانی است که برای اینکه بتوانیم این خورش را با کیفیت عالی درست کنیم باید نکاتی را رعایت کنیم، برای مشاهده این نکات …