نکات خوشمزه تر شدن مرغ و فوت فن های پختن مرغ رستورانی

نکات خوشمزه تر شدن مرغ

نکات خوشمزه تر شدن مرغ خوشمزه ترین مرغ دنیا ادویه برای خوشمزه شدن مرغ بهترین طعم دهنده مرغ  راز خوشمزگی مرغ مجلسی فوت و فن مرغ مجلسی برای اینکه مرغ خوشمزه بشه

خوراک مرغ، یکی از محبوب ترین و در عین حال سریع ترین غذاهاست. مرغ را می توان با برنج و یا نان میل کرد. برای طبخ مرغ می شود به سادگی آن را پخت و یا سرخ کرد. برای پختن مرغ، اغلب افراد آن را با کمی پیاز و ادویه می پزند تا طعم خوبی داشته باشد و هنگام سرخ کردن مرغ نیست به گمانشان تنها داشتن یک تابه و روغن و کمی ادویه کافی است! واقعیت این است که حتی غذاهای ساده را نیز می توان هر بار به شکل بهتری طبخ کرد. ما در این مقاله چند اشتباهات رایج پخت مرغ را برایتان گردآوری کرده ایم تا با دانستن این نکات، طعم و کیفیت خوراک مرغ خود را بهبود بدهید. با ما همراه باشید.

نکات ساده برای خوشمزه تر شدن مرغ

اشتباه اول: دور ریختن برخی از قسمت های مرغ

در گذشته که اکثر افراد باید مرغ کامل خریداری می کردند، گاهی مواقع قسمت هایی از مرغ را دور ریخته یا مصرف نمی کردند. امروزه علاوه بر مرغ کامل، می توانید از فروشگاه ها قطعات دلخوام مرغ را تهیه کنید. به خاطر داشته باشید که می توانید با گردن و بال و دل و جگر مرغ نیز، غذاهای خوشمزه و متنوع درست کنید.

اشتباه دوم: استفاده نادرست و یا ناکافی از ادویه ها

بر خلاف گوشت قرمز که نمک، موجب دیرپز شدن آن می شود، مرغ را باید از ابتدا با نمک و سایر ادویه جات مثل فلفل، آویشن، زردچوبه و یا زعفران مزه دار کرد. اگر مرغ را درسته یا به صورت مرغ شکم پر می پزید، به داخل بدن مرغ نیز ادویه بزنید.

اشتباه سوم: در آب نمک نخواباندن گوشت مرغ

یکی از اصولی که هنگام طبخ مرغ های رستورانی همیشه رعایت می شود، خواباندن مرغ در آب و نمک است. این کار به شما مرغی ترد تر و خوشمزه تر می دهد و باعث می شود تمام قسمت های بدن مرغ طعمی یکدست و عالی داشته باشند.

اشتباه چهارم: پختن وارونه مرغ!

شاید این برایتان خنده دار باشد اما واقعا مهم است که مرغ درسته را چگونه و از چه سمتی بپزید! هنگام طبخ مرغ در فر، سینه آن را به پایین بگذارید. یادتان باشد که سینه مرغ بزرگترین ولخم ترین قسمت مرغ است. با این کار سینه مرغ آب زیادی از دست نداده و در نتیجه خشک نمی شد.

اشتباه پنجم: پوست مرغ باید سرخ شود!

اگر دلتان مرغ خوشمزه می خواهد، باید اجازه دهید تا بعد از پختن، پوست مرغ نیز با گریل، سرخ و برشته شود. البته در بعضی غذاها نمی توانیم مرغ را با پوست بپزیم، ولی خب بهتر است مرغ را با پوست تفت دهیم تا مرغ با روغن پوست خودش طعم دار شود، سپس پوستش را جدا کرده و دور بریزیم.

اشتباه ششم: صبوری کن عزیز دل!

اگر شما هم به قدری مست عطر و بوی خوراک خوشمزه تان می شوید و دوست دارید هرچه سریع تر، دلی از عزا در بیاوید، باید بدانید که بهتر است بعد از آماده شدن مرغ، ۱۵ دقیقه به آن زمان بدهید، سپس انرا بکشید. با این کار مرغ شما آبدار تر و جا افتاده تر می شود.

مطالب پیشنهادی

دسته بندی: نکات آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 28 اسفند 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.