روش های جدا کردن کیک از قالب های سیلیکونی، فلزی و چدنی

روش های جدا کردن کیک از قالب های سیلیکونی، فلزی و چدنی

جدا کردن کیک از قالب پختن کیک، حتی اگر عاشق این کار باشید، دنگ و فنگ های خودش را دارد. اگر تمامی نکات را مو به مو اجرا کنید، می توانید امیدوار …

نکات شله زرد و فوت و فن های درست کردن شله زرد نذری

نکات شله زرد و فوت و فن های درست کردن شله زرد نذری

نکات شله زرد شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه سنتی ایرانی است که به دلیل وجود زعفران، زرد رنگ است و آن را به این نام می خوانند. روی این دسر خوشمزه …

روش نگهداری نان در فریزر و فوت و فن های فریز کردن انواع نان

روش نگهداری نان در فریزر و فوت و فن های فریز کردن انواع نان

نگهداری نان در فریزر مطمئن هستم بیشتر افرادی که در شهرهای بسیار بزرگ زندگی می کند و دغدغه های بسیار زیادی دارند، نان مصرفی خود را به تعداد بسیار زیاد خریداری می‌کنند. …

این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید

این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید گرم کردن پاستا پیتزا با مایکروویو

به دلیل تغییر در شیوه آشپزی و همین طور استقبال از تهیه غذاهای سریع، مایکروفر یکی از محبوب ترین وسایل برقی در آشپزخانه های امروزی است. مایکروفر های گوناگون، قابلیت های برنامه ریزی گوناگونی دارند اما یکی از ساده ترین کارهایی که اغلب به وفور با مایکروفر انجام می شود، گرم کردن غذاهای یخچالی است. خوبی این روش این است که نیازی به استفاده از قابلمه یا تابه نیست و در اغلب موارد بدون اضافه کردن روغن، می شود بدون معطلی غذا های مختلف را گرم کرد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید گرم کردن همه غذاها در مایکروفر بی خطر نیست و ممکن است برای سلامتی شما ضررآفرین باشد. ما در این جا، تعدادی از این غذاهای ممنوعه را برایتان فهرست کرده ایم. با ما همراه باشید.

لیست غذاهای ممنوعه

پاستای دوست داشتنی!

معمولا پاستا را با مقدار زیادی سس و پنیر طبخ می کنند. اکثر افراد ترجیح می دهند تا برای گرم کردن پاستا، از مایکروفر استفاده کنند چرا که گرم کردن پاستا در تابه به دلیل سس و پنیر، می تواند کمی دشوار باشد و همین شستن ظرف های کثیف نیز، دردسر ساز است. اما باید بدانید که اصلا به صلاح نیست تا پاستای سس دار را در مایکروفر گرم کنید. برای گرم کردن پاستا، روی آن کمی آب جوش و مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا در ظرف نچسب به آرامی گرم شود.

پیتزا!

عجیب ولی واقعی! متاسفانه رایج ترین روش گرم کردن پیتزا، استفاده از مایکروفر است. این کار می تواند برای سلامتی به شدت مضر باشد. پیشنهاد ما به شما، استفاده از فر و یا اجاق گاز است. البته نا گفته نماند که پیتزای سرد خیلی خوشمزه است.

مرغ سوخاری!

مرغ سوخاری غذایی بسیار هیجان انگیز است و به دلیل ترد بودن روی مرغ، گرم کردن آن در تابه سخت است. مرغ سوخاری را به هیچ وجه در مایکروفر گرم نکنید و به جای آن، تکه های مرغ سوخاری را در ظرفی قرار داده و حتما رویش را با فویل بپوشانید. به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را درون فر و با دمایی در حدود ۳۷۵ درجه گرم کنید.

استیک را به تابه بسپار!

می دانم این یکی دیگر خیلی ناراحت کننده است! شاید گرم کردن استیک در مایکروفر، برایتان عاقلانه ترین روش باشد اما باید بدانید که این روش برای سلامتی شما خطرآفرین است. می توانید تابه ای را کمی چرب کنید و اجازه دهید تا استیک در آن به آرامی گرم شود.

اسفناج سرطان زا!

اسفناج یکی از مفید ترین انواع سبزیجات است که به دو شکل خام و پخته مصرف می شود. خوراک هایی که حاوی اسفناج هستند، بسیار برای سلامتی مفید هستند اما اگر برای گرم کردن آن ها از مایکروفر استفاده کنید، ماده ای به نام نیروسامین در آن تولید می شود که بسیار سرطان زاست. این توصیه را جدی بگیرید.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.