چاشنی ، ترشی و مربا
طرز تهیه آلبالو خشکه ترشک خوشمزه و سنتی به روش بازاری
طرز تهیه آلبالو خشکه آلبالو خشکه یکی از انواع تنقلات خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در فصل های بهار و تابستان تهیه می شود. آلبالو خشکه معمولا به عنوان تنقلات …
طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ
طرز تهیه مربای هویج مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود. مربای هویج یکی …
طرز تهیه رنگ غذای طبیعی سالم و فوری در رنگ های متنوع
طرز تهیه رنگ غذای طبیعی گاهی برای تزیین مواد غذایی نیاز داریم که غذاها را به رنگ های مختلف در آوریم. برای این کار از رنگ های خوراکی استفاده می شود. اما …
طرز تهیه مربای توت سیاه یا شاتوت خوشمزه و مخصوص خانگی
طرز تهیه مربای توت سیاه مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای توت سیاه، …
طرز تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه و مخصوص بدون طعم تلخی
طرز تهیه مربای بهار نارنج مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای بهار نارنج، …
طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد
طرز تهیه گوجه شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …
طرز تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه زیتون کبابی زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون پرورده در مغازه ها یافت می شود. جدیدا زیتون کبابی نیز در سر بعضی …
طرز تهیه سس ماست خوشمزه و رژیمی به روش رستورانی
طرز تهیه سس ماست برای غذاهای مختلف سس های مختلفی وجود دارد. یکی از این سس ها، سس ماست است. این سس برای افرادی که منع مصرف مایونز دارند، یا افرادی که …
طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
طرز تهیه مربای پرتقال مربا یکی از مواد غذایی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای پرتقال، از …
طرز تهیه رب نارنج خوشمزه شمالی و روش جلوگیری از تلخ شدن
طرز تهیه رب نارنج یکی از ویژگی های شهر های شمالی ما این هست که به هر طرف از آن که یک نگاهی می اندازیم درخت های نارنج را می بینیم، البته …
طرز تهیه عصاره قلم سالم و خانگی برای خوشمزه تر شدن غذاها
طرز تهیه عصاره قلم عصاره قلم یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. اما از آن جا که پخت قلم …
طرز تهیه خلال پوست پرتقال خشک با کیفیت به روش خانگی
طرز تهیه خلال پوست پرتقال پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العاده ای است که در دستور بعضی کیک ها به عنوان اسانس و برای گرفتن بوی تخم مرغ مورد …
طرز تهیه ادویه ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی
طرز تهیه ادویه ماهی همانطور که می دانید، ماهی بسته به نوعی که دارد بوی خاصی می دهد که خیلی خوشایند همه نیست. بالاخص ماهی های جنوب که بوی زیادی دارند اما …
طرز تهیه عصاره پای مرغ سالم و مقوی بدون بو به روش خانگی
طرز تهیه عصاره پای مرغ پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. همچنین پای مرغ خاصیت جوانسازی و …
طرز تهیه مربای زردک خوشمزه و سنتی با خواص فراوان
طرز تهیه مربای زردک زردک از گیاهان خوشمزه و پر خاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند، اگر زردک از کیفیت مطلوب و مرغوب برخوردار باشد، کم ریشه آب …