خواص پرتقال ، ۱۱ مورد از خاصیت ها و مضرات میوه و آب پرتقال

خواص پرتقال

مهمترین خواص پرتقال ناشتا برای کبد تامسون برای کودکان خونی در بارداری برای موی سر

پرتقال یکی از انواع میوه های محبوب در سراسر جهان است که بیشتر به خاطر ویتامین هایش شناخته می شود، برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات پرتقال در ادامه با چی شی همراه باشید.

خاصیت های پرتقال

سلامت قلب

یکی از دلایلی که باعث نامنظم تر شدن ضربان قلب می شود که در نتیجه احتمال ابتلا به آریتیم ( ریتم غیر طبیعی قلب ) را افزایش می دهد. پرتقال به دلیل اینکه حاوی مقادیر غنی از پتاسیم می باشد، می تواند به سلامتی قلب کمک زیادی کند.

نرم کننده مو

جالب است بدانید که پرتقال می تواند به نرم شدن و رفع شکنندگی موهای سر نیز کمک کند. برای این منظور توصیه می شود که از آب پرتقال برای شستشوی موها استفاده شود، این کار باعث می شود که موهای لطیف و نرم داشته باشید.

سلامت مغز

یکی از ویتامین هایی که برای سلامت مغز ضروری هستند اسید فولیک یا همان ویتامین B9 است و جالب است بدانید که پرتقال مقادیر سرشاری از این ویتامین می باشد و می تواند به رشد و سلامت مغز کمک کند.

سفید کننده پوست

جالب است بدانید که پرتقال می تواند به سفید تر شدن و روشن تر شدن پوست صورت کمک کند، به همین دلیل می توانید از پوست پرتقال به صورت موضعی به شکل ماسک استفاده کنید. پوست پرتقال علاوه بر سفید کردن پوست می تواند لک های پوستی را نیز از بین ببرد.

درمان یبوست

در اکثر مواقع یبوست به دلیل کمبود فیبر اتفاق می افتد و برای رفع این مشکل باید از مواد غذایی استفاده شود که دارای فیبر هستند. به همین دلیل توصیه می شود برای درمان یبوست از پرتقال استفاده شود زیرا این میوه سرشار از فیبر است.

رفع بوی بد دهان

مصرف متداوم پرتقال باعث می شود که اگر با مشکل بوی بد دهان مواجه هستید به راحتی این مشکل را رفع کنید. برای این منظور کافیست روزانه یک فنجان چای طبیعی پرتقال مصرف کنید، پس از گذشت یک ماه بوی بد دهان شما رفع می شود.

کاهش فشار خون بالا

هسپریدین به عنوان فراوان ترین فلاونوئید موجود در پرتقال می تواند به افرادی که دارای فشار خون بالا هستند کمک کند که سطح فشار خون را کنترل کنند، علاوه بر این مصرف پرتقال می تواند باعث تنظیم ضربان قلب نیز شود.

سلامت کبد

مبود ویتامین A در بدن باعث می شود که در روند عملکرد کبد اختلالاتی به وجود بیاید. مصرف پرتقال به دلیل اینکه حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین A می باشد می تواند به سلامت کبد و درمان اختلالات کبدی کمک کند.

پیشگیری از سرطان

ماده لوموئید یکی از موادی است که باعث می شود خطر ابتلا به انواع سرطان ها را کاهش می دهد. با مصرف پرتقال که حاوی مقادیر غنی از لوموئید می باشد می توانید خطر ابتلا به سرطان هایی مثل سرطان سینه، سرطان ریه، سرطان معده و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

پرتقال یکی از میوه هایی است که برای تقویت سیستم ایمنی یک گزینه بسیار مناسب است. پرتقال علاوه بر اینکه حاوی مقادیر غنی ویتامین C است، دارای انواع آنتی اکسیدان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن نیز می باشد.

مصرف پرتقال به صورت مداوم در یک رژیم غذایی مناسب و صحیح باعث می شود که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث می شود که تعداد رادیکال های آزاد که عامل اصلی بیماری های خطرناک در بدن هستند کنترل شود.

زیان های پرتقال

مشکلات کلیوی

همانطور که می دانید پرتقال سرشار از پتاسیم می باشد و به همین دلیل افرادی که دارای مشکلات کلیوی هستند باید در مصرف پرتقال زیاده روی نکنند. مصرف بیش از حد پتاسیم برای افرادی که دارای اختلالات کلیوی هستند می تواند کشنده باشد.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 16 مرداد 1399
  • منبع :
  • ayushology.com/health-benefits-of-fruits/amazing-health-benefits-of-oranges
مطالب مرتبط
خواص پرتقال برای مغز + حافظه و مغزتو تقویت کن!

خواص پرتقال برای مغز + حافظه و مغزتو تقویت کن!

خواص پرتقال برای مغز خواص پرتقال برای مغز بسیار گسترده است، بخصوص بخاطر وجود موادی به نام فلاونوئیدها در آن. این مواد شیمیایی گیاهی بسیار مفید برای حفظ بافت‌های مغزی می‌باشند. از …

خواص به پخته با عسل، خداحافظی با سرماخوردگی و گلودرد!

خواص به پخته با عسل، خداحافظی با سرماخوردگی و گلودرد!

خواص به پخته با عسل به، به دلیل فواید فراوانش از محبوبیت زیادی برخوردار است، اما تنها تردیدی که در مصرف آن وجود دارد، طعم تلخ و گس آن است. بنابراین، مردم …

خواص خربزه برای کلیه + دفع سنگ و آرامش بخش کلیه ها

خواص خربزه برای کلیه + دفع سنگ و آرامش بخش کلیه ها

خواص خربزه برای کلیه خربزه، با طعم شیرین و خنک‌کننده‌اش، نه تنها یکی از میوه‌های محبوب تابستان است بلکه یک راه حل طبیعی و پرمغز برای مشکلات سلامتی، از جمله درمان سنگ …

توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.