طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون ترشی نازخاتون یکی از انواع ترشی های خاص و خوشمزه ایرانی است که اصالتش متعلق به استان های شمالی می باشد، برای مشاهده این آموزش با چی شی …

طرز تهیه چتنی گوجه و فلفل خوشمزه و تند به روش سنتی هندی

طرز تهیه چتنی گوجه و فلفل خوشمزه و تند به روش سنتی هندی

طرز تهیه چتنی گوجه و فلفل چاتنی یا چَتنی یکی از انواع چاشنی های ساده و خوشمزه هندی است که به عنوان سس هم در کنار غذاهای دیگر سرو می شود، برای …

طرز تهیه عصاره پای مرغ سالم و مقوی بدون بو به روش خانگی

طرز تهیه عصاره پای مرغ سالم و مقوی بدون بو به روش خانگی

طرز تهیه عصاره پای مرغ پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. همچنین پای مرغ خاصیت جوانسازی و …

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی , دستور ترشی میوه های تابستانی

ترشی میوه های تابستانی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و متفاوت است که با بسیاری از میوه های تابستانی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی میوه های تابستانی
آلو زرد۲۰۰ گرم
شلیل۲۰۰ گرم
هلو۲۰۰ گرم
آلو شابلون۲۰۰ گرم
سیر۶ حبه
سرکه سفید۱٫۵ لیوان
نمک۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
سیاهدانه۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی

مرحله اول

برای تهیه ترشی میوه های تابستانی خوشمزه در ابتدای آلو زرد را به همراه شلیل، هلو و آلو شابلون شسته و به خوبی با یک دستمال حوله ای خشک می کنیم تا رطوبت اضافی نداشته باشند، سپس به ابعاد درشت خرد می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید خیس بودن میوه ها باعث می شود ترشی کپک بزند. در ادامه میوه های خرد شده را به همراه نمک و سرکه سفید درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم میوه ها به مدت ۱۰ دقیقه درون سرکه و نمک بجوشند تا کمی نرم شوند. لازم به ذکر است بدانید زمان پخت میوه ها بیش از زمان معین شده نباشد در غیر این صورت میوه ها له و پوره می‌ شوند.

مرحله چهارم

در حین پخت کف روی میوه ها را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا در نهایت ترشی شفاف و براقی داشته باشیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس فلفل سیاه و سیاهدانه را به قابلمه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا سیر را به صورت ورقه ای خرد کرده و به قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم دمای ترشی با دمای محیط یکی شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک را انتخاب کرده، سپس ترشی را درون آن می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون ظرف جلوگیری کنیم. در نهایت ظرف را به مدت ۴۸ تا ۷۲ ساعت درون یخچال نگهداری می کنیم تا ترشی برسد، سپس طعم و عطر میوه ها ترکیب شوند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.