نکات کباب کوبیده و فوت و فن های نریختن و خشک شدن کوبیده

نکات کباب کوبیده و فوت و فن های نریختن و خشک شدن کوبیده

نکات کباب کوبیده بر خلاف ظاهر ساده اش، کباب کوبیده یکی از سخت ترین نوع کباب هاست. برای تهیه این کباب خوشمزه ، باید به چندین نکته توجه داشته باشید چرا که …

روش های مزه دار کردن ماهی با سیر، تمرهندی، گشنیز و رزماری

روش های مزه دار کردن ماهی با سیر، تمرهندی، گشنیز و رزماری

مزه دار کردن ماهی اگر شما هم عاشق غذاهای دریایی باشید، همیشه دلتان می خواهد تا به خوراک خودتان تنوع بدهید. رایج ترین شکل طبخ ماهی در ایران، سرخ کردن آن است. …

نکات سرخ کردن بادمجان و فوت و فن سرخ کردن با روغن کم

نکات سرخ کردن بادمجان و فوت و فن سرخ کردن با روغن کم

نکات سرخ کردن بادمجان بادمجان یکی از انواع صیفی جاتی است که در بسیاری از خورش های سنتی ایرانی و همین طور غذاهای فرنگی یافت می شود. بسیاری از گیاهخواران در خورش …

ترکیب گوشت چرخ کرده

ترکیبات گوشت چرخ کرده نی نی سایت بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده در طب سنتی راهنمای خرید گوشت چرخ کرد گوشت چرخ کرده گاوی گرفتن بوی چربی گوشت چرخ کرده ترکیب سویا با گوشت علت چسبندگی گوشت چرخ کرده ترکیب گوشت قرمز و سفید

هنگام خرید گوشت چرخ کرده، می توانید انتخاب کنید تا گوشت شما شامل کدام قسمت های دام باشد. در واقع باید گفت گوشت را می توان با ترکیبات مختلفی چرخ کرد. گوشت چرخ کرده می تواند ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند و یا گوشت و مرغ و سایر ترکیب ها باشد. هر کدام از این ترکیب ها از نظر طعم و میزان چرب بودن با هم متفاوت اند و به همین دلیل برای هر غذایی بهتر است از مناسب ترین ترکیب گوشت چرخ کرده استفاده کرد. ما در این جا ۵ نمونه از رایج ترین و بهترین ترکیب های گوشت چرخ کرده را برایتان گردآوری کرده ایم که می توانید خودتان در منزل تهیه کرده یا از قصاب بخواهید تا برایتان به همین ترتیب تهیه کند. با ما همراه باشید.

ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع غذا

کدام ترکیب برای کباب کوبیده مناسب است؟

دقت داشته باشید که رعایت این ترکیب برای این غذای خاص بسیار مهم است. باید نسبت ۶۰ به ۴۰ را به خاطر بسپارید. برای مثال در یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده باید ۶۰۰ گرم سر دست گوساله و ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی استفاده شود. در واقع این قلوه گاه است که به دلیل چرب بودن، کباب شما را خوشمزه می کند. پیاز مناسب برای این میزان گوشت، ۲۰۰ گرم است.

کدام ترکیب برای پلو و کتلت مناسب است؟

علاوه بر کتلت، می توانید از گوشت چرخ کرده در انواع و اقسام پلوها استفاده کنید. برای این منظور نیز نسبت ۵۵ به ۴۵ را در نظر داشته باشید. برای مثال در یک کیلوگرم گوشت ۵۵۰ گرم گوشت ران گوساله را با ۴۵۰ گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی ترکیب کنید.

ترکیب جادویی گوساله و بوقلمون!

می دانید که طبع غذاها در سلامت ما تاثیر به سزایی دارند. می توانید گوشت گوساله را که طبعی سرد دارد با گوشت بوقلمون که گرم و مرطوب است ترکیب کنید. برای این منظور نسبت ۶۰ به ۴۰ را در نظر بگیرید. برای مثال در یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده، ۶۰۰ گرم ران گوساله و ۴۰۰ گرم سینه بوقلمون بریزید.

ترکیب گوشت با مرغ!

در ترکیب کوبیده با اضافه کردن کمی مرغ می توانید علاوه بر لطیف شدن کباب، چسبندگی آن را نیز افزایش دهید. اما در نظر داشته باشید که این مرغ نباید زیاد باشد. برای این منظور نسبت ۷۰ به ۳۰ را در نظر داشته باشید. برای مثال برای یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده، ۷۰۰ گرم گوشت سردست گوسفندی را با ۳۰۰ گرم گوشت سینه مرغ مخلوط کنید. می توانید به اندازه مرغ نیز پیاز آب گیری شده اضافه کنید یعنی در این مثال چیزی در حدود ۳۰۰ گرم.

ترکیب گوشت با سویا

با تر کیب گوشت با سوبا می توانید میزان کلسترول مصرفی را کاهش داده و همین طور نگران آب رفتن گوشت کتلت و برگر نباشید. برای این کار نباید طعم سویا غالب باشد. برای این منظور نسبت ۱۰۰ به ۳۰ را در نظر داشته باشید. برای مثال در یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده باید از یک کیلو گوشت سردست گوسفندی یا گوساله و ۳۰۰ گرم سویا استفاده کنید. حتما سویا را به مدت ۳ ساعت بخیسانید و بعد به همراه گوشت چرخ کنید تا کاملا با هم قاطی شود.

ترکیب کوبیده مرغ

کوبیده مرغ را قرار نیست تنها با مرغ درست کنید! برای این منظور ترکیب ۶۰ به ۱۰ و ۱۰ و ۲۰ را در نظر داشته باشید. به این شکل که برای یک کیلوگرم گوشت مرغ چرخ کرده، ۶۰۰ گرم ران مرغ را با ۳۰۰ گرم سینه مرغ و ۱۰۰ گرم دنبه گوسفندی ترکیب کنید. همان ۲۰۰ گرم تفاله پیاز، برای این کباب هم کافی است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.