روش نگهداری کیوی در منزل + با این روش‌ها کیو‌ی رو چند روز بیشتر سالم نگهدار

روش نگهداری کیوی در منزل

روش نگهداری کیوی در منزل, کیوی زیاد دارم چیکار کنم , روش نگهداری کیوی کال , شرایط نگهداری کیوی در سردخانه

اگه شما هم عاشق کیوی، این میوه جذاب پاییزی هستید و دوست دارید همیشه از طعمش لذت ببرید، بهتره بدونید که روش نگهداری کیوی در منزل می‌تونه بهتون کمک کنه تا این میوه رو برای مدت بیشتری تازه نگه دارید. با اینکه کیوی بیشتر تو ماه‌های پاییز به بازار میاد، اما با یکم دقت می‌تونید اونو برای بعد هم ذخیره کنید. اگه می‌خواید کیوی رو همون موقع که خریدید بخورید، کیوی‌های رسیده انتخاب کنید. این نوع کیوی باید قهوه‌ای باشه، لکه نداشته باشه و بوی شیرینی بده. وقتی با انگشتان‌تون روی اون فشار میارید، باید کمی فرو بره. اما اگه می‌خواید کیوی رو چند روزی نگه دارید، بهتره کیوی‌های سفت‌تر رو انتخاب کنید. این نوع کیوی‌ها بوی شیرینی ندارن و ظاهرشون سفت‌تره.

روش نگهداری کیوی در منزل

نگهداری کیوی نارس و رسیده

برای نگهداری کیوی، چند تا روش مختلف هست که بستگی به رسیده یا نارس بودنش داره. اگه کیوی‌تون نارس هست، باید چند روزی اون رو بیرون یخچال و تو یه جای خنک بذارید تا برسه. کیوی رو دور از نور مستقیم خورشید و تو دمای اتاق نگه دارید تا فرآیند رسیدنش سریع‌تر بشه و خراب نشه. اگه کیسه کاغذی دارید، کیوی‌ها تو تاریکی و رطوبت بهتر می‌مونن، وگرنه یه کاسه میوه هم کفایت می‌کنه، به شرطی که کیوی‌ها هوا بخورن. بهتره کیوی رو دور از میوه‌هایی که گاز اتیلن تولید می‌کنن مثل سیب، آووکادو و گوجه فرنگی بذارید، چون این گاز باعث می‌شه کیوی سریع‌تر برسه و فاسد بشه. کیوی بسته به میزان کال بودنش، ۵ تا ۷ روز بیرون یخچال می‌مونه.

فریز کردن کیوی

آیا می‌تونید کیوی رو فریز کنید؟ بله، فریز کردن یکی از بهترین روش‌ها برای نگهداری طولانی مدت میوه‌هاست. برای فریز کردن کیوی، اول پوست اون رو بگیرید و به ورقه‌های هم‌اندازه برش بزنید. بعد، ورقه‌های کیوی رو روی یه کاغذ روغنی و سینی بچینید و به مدت ۲-۳ ساعت یا بیشتر تو فریزر بذارید تا یخ بزنه. بعد از یخ زدن، کیوی‌ها رو تو یه ظرف دربسته منتقل کنید و تو فریزر نگه دارید. این روش باعث می‌شه کیوی تا ۳ ماه سالم بمونه، البته بافتش بعد از یخ زدن کمی تغییر می‌کنه و بهتره از اون تو اسموتی‌ها استفاده کنید.

نگهداری برش‌های کیوی

اگه کیوی رو برش زدید و مقداری از اون باقی مونده، می‌تونید برش‌های کیوی رو تو یه ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی بذارید و تو یخچال نگه دارید. اینطوری برش‌های کیوی حدود دو تا سه روز تازه می‌مونن.

نگهداری کیوی رسیده در یخچال

اگه کیوی‌تون کاملاً رسیده ولی نمی‌خواید همون موقع بخوریدش، بهتره اون رو تو یخچال نگهداری کنید تا فرآیند رسیدنش کندتر بشه. البته، باز هم کیوی رو نباید کنار میوه‌هایی که گاز اتیلن منتشر می‌کنن بذارید. اگه کیوی شما کاملاً رسیده، اون‌ها رو تو یه کیسه پلاستیکی سوراخ‌دار بذارید و تو یخچال قرار بدید. اینطوری کیوی ۵ تا ۱۰ روز تازه می‌مونه.

خشک کردن کیوی

برای نگهداری طولانی مدت، می‌تونید کیوی رو خشک کنید. کیوی‌ها رو به ورقه‌های نازک برش بزنید و روی یه آبکش بچینید. به دلخواه می‌تونید کمی شکر روی هر تکه بپاشید. حالا کیوی‌ها رو تو فر با دمای ۵۷ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۸ ساعت بذارید تا خشک بشن. اینطوری می‌تونید از طعم دلپذیر کیوی خشک شده هم لذت ببرید.

نتیجه‌گیری

برای نگهداری کیوی، اگه نارس باشه، بذارش چند روز بیرون یخچال تو جای خنک و دور از نور خورشید تا برسه. کیوی رو کنار میوه‌های اتیلن‌دار مثل سیب و آووکادو نذار چون زودتر خراب می‌شه. کیوی رسیده رو تو یخچال و دور از این میوه‌ها نگه دار تا ۵ تا ۱۰ روز تازه بمونه. اگه کیوی رو برش زدی، برش‌ها رو تو ظرف دربسته تو یخچال بذار تا دو سه روز بمونه. برای فریز کردن، پوستش رو بگیر و ورقه کن، بعد بذار یخ بزنه و تو ظرف دربسته تا ۳ ماه نگه دار. کیوی رو می‌تونی خشک هم کنی برای نگهداری سالیانه.

شاید دوست داشته باشید:

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.