مطالب پر بازدید
9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی تیلاپیا برای سلامتی

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی تیلاپیا برای سلامتی

خواص ماهی تیلاپیا ماهی تیلاپیا، با قیمت نسبتاً ارزان و طعم خوشمزه، به یکی از محبوب‌ترین غذاهای دریایی در ایالات متحده تبدیل شده است. این ماهی به خاطر داشتن طعم ملایم و …

خواص انجیر خشک ناشتا + فوایدی که مطمئنا نمی‌دانستید!

خواص انجیر خشک ناشتا + فوایدی که مطمئنا نمی‌دانستید!

خواص انجیر خشک ناشتا یکی از شگفت‌انگیزترین خصوصیات انجیر، تقویت عملکرد سیستم ایمنی و ارتقاء سلامت قلبی است. این میوه معجزه‌آسا با کمک در جلوگیری از کم‌خونی نیز یک انتخاب مناسب برای …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

11 مورد از مهم ترین خواص و مضرات سیاه دانه و عسل

خواص سیاه دانه و عسل

بهترین زمان مصرف سیاه دانه و عسل خواص عسل و سیاه دانه ناشتا خواص سیاه دانه و عسل برای زنان خواص سیاه دانه و عسل برای مردان خواص سیاه دانه و عسل برای پوست صورت طرز تهیه معجون سیاه دانه و عسل خواص سیاه دانه و عسل برای زنان نی نی سایت مقدار مصرف سیاه دانه و عسل در روز

آیا می‌دانستید که ترکیب سیاه‌دانه با عسل یک انرژی‌زای طبیعی است؟ بر اساس برخی دیدگاه‌ها در طب سنتی، این ترکیب غنی از خواص سیاه‌دانه و خواص عسل، به عنوان یک داروی عالی برای بسیاری از بیماری‌ها می‌تواند کارساز باشد. از مهم‌ترین خواص سیاه دانه و عسل می‌توان به انرژی‌زای طبیعی بدن، کمک به گردش خون، رفع ناراحتی های کبدی، آرامش در دوران قاعدگی، درمان میگرن و سردردهای شدید، درمان دل‌پیچه، درمان سنگ کلیه و درمان مشکلات عقیم بودن اشاره کرد، برای مشاهده مضرات و خواص سیاه دانه و عسل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

خواص سیاه دانه و عسل

مهم‌ترین خواص سیاه دانه و عسل

  • ✅ انرژی‌زای طبیعی بدن
  • ✅ کمک به گردش خون
  • ✅ رفع ناراحتی های کبدی
  • ✅ آرامش در دوران قاعدگی
  • ✅ درمان میگرن و سردردهای شدید
  • ✅ درمان دل‌پیچه
  • ✅ درمان سنگ کلیه
  • ✅ درمان مشکلات عقیم بودن
  • ✅ کاهش سطح قند و گلوکز خون
  • ✅ درمان زخم‌ها و تورم‌های گوارشی

دارویی با نام‌های متعدد

سیاه‌دانه، یکی از گیاهانی است که از زمان‌های بسیار دور در طب ایرانی و اسلامی استفاده می‌شده است. با نام‌های مختلفی مثل سیاه‌تخمه، سیاه‌سنوخ، سیاه‌سرنیچ، کمون اسود، حب السودا، شونیز، شونز و کمون هندی نیز شناخته می‌شود. این گیاه بی‌نظیر با توجه به خواصی که دارد، برای درمان انواع بیماری‌ها و عفونت‌های باکتریایی مفید است.

معجون انرژی‌بخش

در صورتی که به دنبال یک درمان طبیعی برای کسب انرژی هستید، می‌توانید از این معجون خانگی استفاده کنید. فقط کافیست یک قاشق چایخوری سیاه‌دانه آسیاب شده را با دو قاشق عسل ترکیب کنید و سه حبه سیر له شده به آن اضافه کنید. برای بهترین نتیجه، نیم ساعت پس از مصرف این معجون، یک لیوان شربت آبلیموی تازه بنوشید.

کمک به گردش خون با سیاه‌دانه و عسل

اگر از کسانی هستید که بدلیل فعالیت بیش از حد یا برخی بیماری‌ها، با مشکل ضعف گردش خون روبرو هستید، این معجون می‌تواند کمک کند. ترکیب یک قاشق چای‌خوری روغن سیاه‌دانه با یک قاشق چای‌خوری عسل خالص و دو حبه سیر له شده، می‌تواند معجونی مناسب برای بهبود گردش خون باشد.

معجونی برای ناراحتی های کبدی

پودر سیاه‌دانه با ترکیب گیاه صبر زرد و آلوئه ورا و عسل می‌تواند معجونی کاملا طبیعی و سالم برای شما به ارمغان آورد. فقط کافیست هر روز صبح ناشتا، یک قاشق مرباخوری از آن میل کنید.

آرامش در دوران قاعدگی با سیاه‌دانه

نوشیدنی که با ترکیب سیاه‌دانه، انار وحشی (یا انار معمولی در صورت عدم دسترسی) و عسل تهیه می‌شود، یکی از بهترین گزینه‌ها برای کاهش درد و ناراحتی در دوران قاعدگی است. سه بار در شبانه‌روز از آن استفاده کنید تا بهترین نتیجه را ببینید.

چرا سیاه دانه؟ درمانی برای میگرن

اگر کسی از شما به خاطر میگرن رنج می‌برد، سیاه دانه می‌تواند راه حل طبیعی و اثربخشی باشد. فقط کافیه نصف قاشق سیاه دانه آسیاب شده و نصف قاشق انیسون (که بسیار شبیه به دانه رازیانه است) رو با سه عدد میخک کوبیده مخلوط کنید. این مخلوط را با یک لیوان شیر جوشانده و با کمی عسل ترکیب کنید. در هنگام احساس سردرد، فقط کافیه یک فنجان از این معجون دارویی رو بنوشید.

مبارزه با دل پیچه با کمک سیاه دانه

در مواجهه با دل‌پیچه، سیاه دانه می‌تواند یاری‌رسان باشد. برای ایجاد یک راه حل طبیعی و خانگی، میزان برابری از زیره، نعناع و انیسون را به جوش آورید و سپس هفت قطره از روغن سیاه دانه را به آن بیافزایید. برای برانگیختن لذت بیشتر، می‌توانید این ترکیب را با عسل خالص شیرین کنید و در زمان بروز ناراحتی دل‌پیچه از آن استفاده نمایید.

سنگ کلیه و سیاه دانه: یک راه حل طبیعی

اگر با سنگ کلیه دست و پنجه نرم می‌کنید، سیاه دانه به همراه عسل می‌تواند یک راه حل طبیعی و ساده باشد. ابتدا یک قاشق چایخوری سیاه دانه آسیاب شده را با دو قاشق عسل ترکیب کرده و سپس سه حبه سیر خرد شده را به آن بیافزایید. معجون حاصل را به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را پس از صبحانه استفاده کنید. سپس نیم ساعت بعد، یک شربت تازه آبلیمو که با پوست لیمو آماده شده را به عنوان یک آشامیدنی لذت‌بخش استفاده کنید.

نازایی و عقیمی

اگر با چالش‌های نازایی یا عقیمی مواجه هستید، سیاه دانه می‌تواند رفیق قدرتمندی در مسیر شما به سلامت باشد. برای آغاز این روند طبیعی، دو قاشق چایخوری از دانه‌های سیاه آسیاب شده، نصف لیوان شنبلیله خرد شده، و یک لیوان تربچه خشک و آسیاب شده را با هم ترکیب کنید و با عسل دل‌پذیر آمیخته کنید. در هر صبح و شب، قبل از غذا، تنها یک قاشق مرباخوری از این معجون طبیعی را مصرف کرده و در ادامه با لیوانی شیر تازه آن را همراه کنید. این روش درمانی را باید برای دوره‌ای به طول سه ماه ادامه دهید.

خاصیت عسل و سیاه دانه ناشتا چیست؟

این دو ماده غذایی پر از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند تیموکینون، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها هستند که با مصرف ناشتا به تقویت سیستم ایمنی بدن، مقابله با التهابات، دفع سموم و کاهش چربی‌های زائد بدن کمک می‌کنند.  همچنین، این دو ماده به کاهش سطح قند و گلوکز خون و تسکین دردهای قاعدگی کمک می‌کنند.

در زمینه گوارش، عسل و سیاه دانه با خواص ضدالتهابی و آنتی‌باکتریالی خود، به درمان زخم‌ها و تورم‌های گوارشی کمک می‌کنند. برای مشکلات کبدی نیز، این دو ماده با توانمندی‌های آنتی‌اکسیدانی خود به پاکسازی کبد و کاهش وزن کمک می‌کنند. در نهایت، مصرف ناشتای عسل و سیاه دانه می‌تواند به شروع یک روز سالم و پر انرژی کمک کند.

مضرات عسل و سیاه دانه

مراقب باشید، چون خوردن زیاد سیاه دانه می‌تواند برای بعضی از افراد مشکل‌ساز باشد، به خصوص اگر گرم مزاج باشید. در این صورت ممکنه باعث گلو درد و گرفتگی گلو بشه. برای حل این مشکل، سیاه دانه را در سرکه خیس کنید و سپس بخورید. همچنین، افرادی که مزاج سردی دارند باید حداکثر ۸ گرم سیاه دانه را مصرف کنند و افراد گرم مزاج تا ۲ گرم.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 آبان 1402

13 دیدگاه

  • مهین 6 آگوست 2023 at 12:34 ق.ظ

    بسیار مفید سپاسگزاری

    • ادمین 6 آگوست 2023 at 7:43 ق.ظ

      با سلام
      خوشحالیم که مورد توجه‌تان قرار گرفته است.

  • کاهه 1 جولای 2023 at 10:54 ب.ظ

    خوردن سیاهدانه هرروز ناشتا ۷عدد ویا ۱۴ عدد ونهایت ۲۱ عدد را بصورت نیم کوب با یک قاشق عسل مخلوط ومیل کنید وبعد۲و۳ دقیقه یک استکان اب ورم مصرف شود درمان اکثربیماری ها میباشد وبعدازده دقیق شروع به صبحانه خوردن کنید

  • حمید 29 ژوئن 2023 at 11:00 ق.ظ

    باسلام. واقعا جای تعجب دارد این توصیه های غیرکارشناسی. سیاه دانه در صورت له شدن و کوبیده شدن و اکسیداسیون سمی میشود که بسیار خطرناک است و این همان چیزی است که برخی به اشتباه میگویند سیانید شده و سیانور تولید میکند. اما سمی شدن آن کانلا درست است. به همین دلیل لطفا به این مقاله و هر مقاله دیگر بیافزایید که پس از آسیاب شدن یا هر عمل منتهی به له شدن سیاه دانه حتما باید فورا از معرض اکسید شدن دور مانده و در عسل مخلوط گردد و با ترکیب یک به سه با عسل نگهداری شود؛اگرچه بنده به مراجعینم توصیه میکنم که هر صبح یک قاشق را در دهان بهمراه عسل جویده و در حین جویده شدن باز هم عسل میل کنند و سومین قاشق عسل را هم در انتهای فرایند میل کنند تا به گلویشان آسیبی نرسد. این بهترین روش دور ماندن از اکسیداسیون مضر است. موفق باشید.

    • ادمین 29 ژوئن 2023 at 12:41 ب.ظ

      با سلام، ممنون از راهنمایی شما.

  • قاصدک 12 ژوئن 2023 at 2:20 ب.ظ

    سلام به نظر من به جای اینکه بفرمایین 8 گرم، بهتره که بگین چند قاشق چایخوری. چون واقعا نمیدونیم 8 گرم چه مقدار ه.

    • ادمین 12 ژوئن 2023 at 6:17 ب.ظ

      سلام، 1 قاشق چایخوری

  • Aram 12 ژوئن 2023 at 11:14 ق.ظ

    سپاس از مطالب مفید پیجتون، من سالیان سال هست که از مخلوط عسل و سیاهدانه استفاده میکنم و کمر دردم رفته و تنها شخصی هستم تو خانواده و اطرافیان که سرما نمیخوره

  • نازنین 11 ژوئن 2023 at 6:18 ب.ظ

    یک سوال دارم
    من شنیده ام سیاه دانه حاوی مقداری ماده سمی سیانور است .آیا صحت دارد؟

    • ادمین 12 ژوئن 2023 at 9:03 ق.ظ

      با سلام، خیر، همچین ماده‌ای در سیاه‌دانه وجود ندارد.

  • علی 11 ژوئن 2023 at 7:17 ق.ظ

    من شده روزی ۵ قاشق هم سیاهدانه خوردم چیزیمم نشده فقط یمقدار بثورات جلدی ایجاد میکنه

  • کاربر 10 ژوئن 2023 at 2:50 ب.ظ

    ای نادان های نابخرد خوردن بیش از یک قاشق غذاخوری سیاهدانه در یک وعده میتونه باعث مرگ بشه، فقط بلدید کپی پیست کنید بدون کنترل محتوا و بررسی علمی، دیگه هرگز به این سایت زرد شما سر نخواهم زد

    • ادمین 10 ژوئن 2023 at 5:27 ب.ظ

      با سلام
      اگر تا پایان مقاله مطالعه کنید، نوشته شده است که بیش از 8 گرم در روز نباید مصرف شود.

توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.