طرز تهیه کوکوی هویج خوشمزه و ساده به روش شمالی
طرز تهیه کوکوی هویج
کوکوی هویج یکی از انواع غذاهای فوری خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۲ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
پیازچه | ۴ ساقه |
سبزی خشک معطر | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ تا ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکوی هویج
مرحله اول
برای تهیه کوکوی هویج خوشمزه ابتدا سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به خوبی می شوییم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه با دست مواد رنده شده را فشار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی و هویج رنده شده را به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، سبزی معطر خشک شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیازچه را نیز به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان، کاسه را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود، سپس مایه کوکو را درون تابه می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با پشت قاشق سطح مایه کوکو را ضافه می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شود. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم کوکو بپزد. پس از اینکه یک سمت کوکو به طور کامل سرخ شد، درب تابه را بر می داریم.
مرحله ششم
حالا کوکو را به چند قسمت تقسیم می کنیم تا راحت تر بتوانیم آنرا بر گردانیم. در ادامه تکه های کوکو را بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت کوکو را در ظرف می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_zahra.sh68