روش تمیز کردن پای مرغ

روش تمیز کردن پای مرغ نحوه پاک کردن پای مرغ

علی رغم تاثیرات درمانی بسیار زیاد، مصرف پای مرغ در ایران چندان رواج ندارد. در کشورهای جنوب شرقی آسیا همچون هند و چین، پای مرغ چندین برابر ایران مصرف شده و طرفداران بسیار زیادی دارد. از آن جایی که کلسترول پای مرغ در حد مطلوب است و چربی بالایی ندارد، مصرف آن برای بچه های در حال رشد می تواند بسیار مفید باشد. امروز می توانید پای مرغ را به شکل کیلویی و یا در بسته بندی های کوچک تر تهیه کنید. بعد از خرید پای مرغ، باید آن را قبل از طبخ به خوبی تمیز کنید. با ما همراه باشید تا با ترفندهای تمیز کردن پای مرغ آشنا شوید.

چگونه پای مرغ را تمیز کنیم؟

قرار دادن در آب جوش

در یک قابلمه جادار آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه بدهید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید. پای مرغ را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. این کار به ضدعفونی کردن پای مرغ کمک می کند.

آبکشی کردن

بلافاصله پای مرغ را در آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. بای این کار به آن شوک وارد کرده و فرایند پخت را متوقف می کنید.

تمیز کردن نهایی

تک تک ناخن ها را از پنجه با دقت جدا کنید. اگر پای مرغ شما پوست کنده نباشد، باید خودتان پوست زرد رنگ آن را جدا کنید. اگر کف پای مرغ کمی تیره بود، آن را نیز با چاقوی تیز جدا کنید. حالا باید پای مرغ را بسیار با دقت بشویید.

موارد استفاده

می توانید از این پای مرغ، در تهیه سوپ پای مرغ استفاده کنید و هم چنین با آن استاک پر ژلاتین ( با این روش عصاره پای مرغ درست کنید ) تهیه کنید. استاک را غلیظ تهیه کرده و در غذاساز کاملا پوره کنید. سپس بعد از اینکه در یخچال مانند ژله سفت شد، آن را برش زده و در فریزر منجمد کنید. از این تکه های استاک، در خورش ها استفاده کنید.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.