بهترین روش خشک کردن گل محمدی + جلوگیری از تلخ شدن
روش خشک کردن گل محمدی گل محمدی یک نوع گل رز است که در مقابل کمآبی مقاومت بالایی دارد. ایران ازجمله کشورهای موفق در حوزه گلابگیری و تولید عطر از این نوع …
خواص زعفران برای مغز، بهبود یادگیری، حافظه و آلزایمر!
خواص زعفران برای مغز زعفران، این گیاه دارویی باستانی، به دلیل خواص طبی و درمانیاش شهرت فراوان دارد. گفته میشود که زعفران به بهبود بیماریهای عصبی کمک میکند و از دیرباز در …
راهنمای خرید ماهی عید به همراه نکات بسیار کاربردی
راهنمای خرید ماهی عید بعضی وقت ها غذاها هم بخشی از سنت ما می شود. سبزی پلو با ماهی، یکی از دل انگیز ترین غذاهای سنتی ایرانی است که بر سر سفره …
روش آسان تمیز کردن پای مرغ به صورت مرحله به مرحله در منزل
روش تمیز کردن پای مرغ
علی رغم تاثیرات درمانی بسیار زیاد، مصرف پای مرغ در ایران چندان رواج ندارد. در کشورهای جنوب شرقی آسیا همچون هند و چین، پای مرغ چندین برابر ایران مصرف شده و طرفداران بسیار زیادی دارد. از آن جایی که کلسترول پای مرغ در حد مطلوب است و چربی بالایی ندارد، مصرف آن برای بچه های در حال رشد می تواند بسیار مفید باشد. امروز می توانید پای مرغ را به شکل کیلویی و یا در بسته بندی های کوچک تر تهیه کنید. بعد از خرید پای مرغ، باید آن را قبل از طبخ به خوبی تمیز کنید. با ما همراه باشید تا با ترفندهای تمیز کردن پای مرغ آشنا شوید.
چگونه پای مرغ را تمیز کنیم؟
قرار دادن در آب جوش
در یک قابلمه جادار آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه بدهید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید. پای مرغ را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. این کار به ضدعفونی کردن پای مرغ کمک می کند.
آبکشی کردن
بلافاصله پای مرغ را در آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. بای این کار به آن شوک وارد کرده و فرایند پخت را متوقف می کنید.
تمیز کردن نهایی
تک تک ناخن ها را از پنجه با دقت جدا کنید. اگر پای مرغ شما پوست کنده نباشد، باید خودتان پوست زرد رنگ آن را جدا کنید. اگر کف پای مرغ کمی تیره بود، آن را نیز با چاقوی تیز جدا کنید. حالا باید پای مرغ را بسیار با دقت بشویید.
موارد استفاده
می توانید از این پای مرغ، در تهیه سوپ پای مرغ استفاده کنید و هم چنین با آن استاک پر ژلاتین ( با این روش عصاره پای مرغ درست کنید ) تهیه کنید. استاک را غلیظ تهیه کرده و در غذاساز کاملا پوره کنید. سپس بعد از اینکه در یخچال مانند ژله سفت شد، آن را برش زده و در فریزر منجمد کنید. از این تکه های استاک، در خورش ها استفاده کنید.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from superbutcher