مطالب پر بازدید
روغن جامد بهتر است یا مایع، کدام یک برای قلب شما بهتر است؟

روغن جامد بهتر است یا مایع، کدام یک برای قلب شما بهتر است؟

روغن جامد بهتر است یا مایع انتخاب بین روغن جامد و مایع برای سلامتی حائز اهمیت است، روغن جامد از فرآیند هیدروژنه کردن روغن‌های مایع تولید می‌شود و ممکن است سخت‌تر هضم …

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص فندق افسونگر فندق افسونگر، گیاهی بومی آمریکای شمالی با خصوصیات و کاربردهای متنوع، حاوی ترکیبات متعددی است که آن را به عنصری مؤثر در مراقبت از پوست و درمان بیماری‌های پوستی …

ادویه لوبیا پلو + چاشنی‌هایی برای خوشمزه تر شدن این غذا

ادویه لوبیا پلو + چاشنی‌هایی برای خوشمزه تر شدن این غذا

ادویه لوبیا پلو پخت یک لوبیا پلو مجلسی و لذیذ فوت و فن‌های فراوانی دارد که یکی از آن‌ها استفاده از ادویه مناسب است. ادویه این غذا ترکیبی از چند ادویه مختلف …

یک بار برای همیشه، فرق کباب سلطانی و کباب بختیاری چیست؟

فرق کباب سلطانی و کباب بختیاری

فرق کباب سلطانی و کباب بختیاری تفاوت این دو کباب چیست

شاید امروزه همه ما کباب سلطانی را، یک کباب کاملا ایرانی بدانیم اما شاید برایتان جالب باشد که دستور پخت این کباب در زمان ناصرالدین شاه از سرزمین های قفقاز وارد ایران شده است. دلیل این نام گذاری این است که این نوع کباب، به دلیل فرآوری دشوارتر و همین طور گران بودن تا مدت ها تنها در مطبخ شاه و درباریان تهیه می شده و بعد ها با رواج رستوران ها کم کم وارد منوی غذایی عموم مردم شده است. از طرفی دیگر همان طور که از اسم آن پیداست، کباب بختیاری اصالتی ایرانی داشته و آن هم بالاخص برای مهمانان خاص سرو می شده است. در ادامه به تفاوت این دو نوع کباب می پردازیم.

کباب بختیاری و سلطانی چه تفاوتی دارند؟

کباب سلطانی با کباب بختیاری یکیه ؟ یا فرق دارن با هم

کباب سلطانی متشکل از ۱ سیخ کوبیده و ۱ سیخ برگ

کباب سلطانی

چه چیزی می تواند باعث شود تا یک سلطان دلی از عزا در بیاورد؟ مسلما اینکه رضایت کاملی از غذای مقوی و لذیذش ببرد! کباب سلطانی به شکل بی نظیری این خواسته را بر طرف می کند. برای تهیه این کباب، برای هر فرد معمولا دو سیخ بزرگ سرو می شود که شامل یک سیخ کباب کوبیده بزرگ و یک سیخ کباب برگ است. همان طور که می دانید، شیوه تهیه و آماده سازی این دو کباب با هم متفاوت است و برای تهیه این کباب به شکل سنتی ، از راسته گوسفندی و یا فیله گوساله استفاده می شود.

کباب بختیاری با کباب سلطانی چه فرقی دارد؟

کباب بختیاری ترکیبی از جوجه کباب و کباب چنجه

کباب بختیاری

با شنیدن نام کباب، بسته به اینکه طرفدار مرغ باشید یا گوشت احتمالا تصویر چنجه مرغ یا گوشت به ذهنتان متبادر می شود. کباب بختیاری به شکلی ماهرانه هر دوی این کباب ها را در یک سیخ به شما عرضه می کند. چه چیزی از این بهتر! همان طور که می دانید، گوشت مرغ در زمان کوتاه تری مغز پخت می شود. برای این کباب، گوشت و مرغ را یکی در میان در کنار هم به سیخ می کشند و برای این که کباب در انتهای پخت کاملا یک دست بپزد، گوشت آن را برای مدت زمان طولانی تری استراحت می دهند تا به خوبی بیات شود.

سخن پایانی

هر دوی این کباب ها، برای مهمانی ها و مراسم رسمی بسیار مناسب هستند و می توانند زینت آرای سفره شما باشند. انتخاب با خودتان است، البته باید بدانید تهیه کباب برگ و کباب بخیتاری در منزل کار سادگی نیست و نیاز به تجربه دارد.

مطالب پیشنهادی

دسته بندی: نکات آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 اسفند 1399
  • منبع :
  • img from 1 | 2 | 3
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.