بهترین روش نگهداری سیب درختی در منزل؛ با این روشها سیب رو یک ماه نگهدار
روش نگهداری سیب درختی
سیب یکی از اون میوههایی است که همه دوستش دارن، ولی چطوری میشه این میوه خوشمزه رو مدت بیشتری تو خونه نگه داشت؟ روش نگهداری سیب درختی بستگی به این داره که میخوای چقدر نگهش داری.
روش نگهداری سیب درختی
فهرست محتوا
نگهداری کوتاهمدت سیبها
اگه میخوای سیبها رو تو یه هفته بخوری، میتونی بذاریشون رو پیشخون آشپزخونه. ولی اگه میخوای بیشتر بمونه، بهتره بذاریشون تو یخچال. سیبها رو تو محیط تاریک و مرطوب و سرد (بین منفی یک تا یک درجه سلسیوس) بذار، اینجوری همیشه تازه و آبدار میمونن.
نگهداری سیب تو مناطق مختلف آب و هوایی
اگه تو یه جای گرم و مرطوب زندگی میکنی، حتماً سیبها رو بذار تو یخچال. ولی اگه جایی سرد و معتدل هستی، میتونی سیبها رو تو گاراژ یا زیرزمین سرد نگه داری.
گاز اتیلن و سیبها
سیبها بعد از چیده شدن هم به رسیدن ادامه میدن. اگه روی پیشخون آشپزخونه بذاریشون، ۶ تا ۱۰ برابر سریعتر از یخچال میرسن. سیبها یه گاز به اسم اتیلن آزاد میکنن که باعث نرمی و رسیدن سریعترشون میشه. اگه تو جای سرد بذاریشون، این گاز کمتر آزاد میشه. حتما سیبها رو جدا از بقیه میوهها نگه دار تا این گاز بقیه میوهها رو خراب نکنه.
افزایش موندگاری سیبها
سیبها تو جای سرد بیشتر دوام میارن. اگه تو یخچال بذاریشون، میتونن تا یه ماه یا بیشتر بمونن. برای اینکه بیشتر بمونن، میتونی تک تک تو کاغذ یا فوم بپیچیشون. ساقههاشونم جدا نکن چون باعث میشه زودتر خراب بشن.
جلوگیری از قهوهای شدن سیب برش خورده
وقتی سیب رو برش میزنی، گوشتش با اکسیژن ترکیب میشه و قهوهای میشه. برای جلوگیری از این کار، میتونی از آب لیمو یا سرکه استفاده کنی. یه روش دیگه اینه که سیبهای برش خورده رو تو محلول آب و نمک بذاری. پنج دقیقه تو آب نمک بذارشون، بعد با آب سرد بشورشون، خشک کن و تو ظرف در بسته بذار. اینجوری تازه میمونن و قهوهای نمیشن.
فریز کردن سیبها
اگه میخوای سیبها رو برای مدت طولانیتری نگه داری، میتونی برش بزنی و تو کیسه فریزر بذاری. هواشو تا جایی که میتونی خالی کن و درشو ببند. میتونی سیبها رو تا یه سال تو فریزر نگه داری. با این روشها میتونی سیبهاتو همیشه تازه و خوشمزه نگه داری.
نتیجهگیری
برای نگهداری سیب، اگه تو یه هفته میخوای بخوریشون، بذارشون رو پیشخون. برای مدت طولانیتر، تو یخچال بذارشون تو محیط تاریک، مرطوب و سرد (منفی یک تا یک درجه سلسیوس). سیبها رو جدا از بقیه میوهها نگه دار تا گاز اتیلنشون بقیه رو خراب نکنه. تو یخچال تا یه ماه دوام میارن. برای ماندگاری بیشتر، تک تک تو کاغذ یا فوم بپیچ و ساقهها رو جدا نکن. برای جلوگیری از قهوهای شدن سیب برش خورده، از آب لیمو یا سرکه استفاده کن یا تو آب نمک بذار و بعد بشور. برای نگهداری طولانیمدت، برش بزن و تو کیسه فریزر بذار و هواشو خالی کن.
مطالب جذاب از سراسر وب
- طرح ناخن بچه گانه تک شاخ ترند تینیجر های جذاب و خاص پسند
- نیم ست طلا تراش خورده؛ ۱۵ طرح مدرن و کلاسیک که هیچوقت قدیمی نمیشن
- ۱۵ مدل جذاب ماست و خیار تک نفره؛ برای مهمانیها
- 15 مدل سارافن مخمل شیک دخترونه؛ شیک ترین استایلهای بچگونه
- ۱۵ شمع فانتزی خاص و خلاقانه که دکور خونهتو متحول میکنه!
- انواع مدل های دامن حریر ترند 2024 و نکات ست کردن آنها