مطالب پر بازدید
ادویه لوبیا پلو + چاشنی‌هایی برای خوشمزه تر شدن این غذا

ادویه لوبیا پلو + چاشنی‌هایی برای خوشمزه تر شدن این غذا

ادویه لوبیا پلو پخت یک لوبیا پلو مجلسی و لذیذ فوت و فن‌های فراوانی دارد که یکی از آن‌ها استفاده از ادویه مناسب است. ادویه این غذا ترکیبی از چند ادویه مختلف …

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

سبزی قورمه سبزی شامل چیست و سبز قورمه شهرهای مختلف

سبزی قورمه سبزی شامل چیست و سبز قورمه شهرهای مختلف

سبزی قورمه سبزی در هر فرهنگی، معمولا مهارت در طبخ یکی دو غذا را به عنوان معیار حرفه ای بودن سرآشپز تلقی می کنند. در فرهنگ غذایی ایرانی، قورمه سبزی جا افتاده …

طرز بو دادن تخمه کدو به روش بازاری با طعم های متنوع

طرز بو دادن تخمه کدو بازاری

طرز بو دادن تخمه کدو بازاری بو دادن تخمه کدو در ماهیتابه بو دادن تخمه کدو با نشاسته بو دادن تخمه کدو با آبلیمو طرز تهیه تخمه کدو دو آتیشه بو دادن تخمه کدو با آویشن بو دادن تخمه کدو در مایکروفر بو دادن تخمه کدو نی نی سایت

بو دادن تخمه کدو یک فعالیت خوشمزه و هیجان انگیز است. تبدیل این خوراکی به یک تخمه شور و خوش طعم، برای تمامی افراد، از کودکان گرفته تا بزرگسالان، بسیار جذاب است. با تمامی این تفاسیر اما مهم‌ترین چیزی که باید درمورد تفت دادن تخمه کدو بدانید، نحوه انجام این کار است. از آن‌جایی که طرفداران این تخمه بسیار زیاد هستند و قطعا خوردن یک تخمه کدو بو داده شده خانگی بسیار جذاب‌تر از نوع بازاری است، ما در این مطلب تصمیم گرفتیم آموزش قدم به قدم آن را در اختیار شما قرار دهیم.

نحوه بو دادن تخمه کدو به چه صورت است؟

مرحله اول: تخمه‌ها را آماده کنید

در مرحله اول، شما بایستی کدو تنبل خود را شسته و سپس آن را از وسط نصف کنید. حال به آرامی تخمه‌های آن را از گوشت کدو جدا کنید، آن‌ها را داخل یک لگن یا صافی بریزید، سپس آنقدر بشویید تا باقی مانده کدو از آن‌ها جدا شد. پس از این که شستشو به پایان رسید، تخمه‌ها را روی یک دستمال قرار دهید و بگذارید برای یک روز کامل بمانند تا تمام رطوبت آن از بین برود.

مرحله دوم: بو دادن تخمه‌ها در ماهیتابه

یک تابه بزرگ را انتخاب کنید. این تابه باید آنقدر بزرگ باشد که بتواند تمامی مقدار تخمه‌ها را بدون فشار در خود جای دهد. حال تابه را بر روی حرارت ملایم قرار داده تا تمام تخمه‌های کاملا یکسان تفت بخورند. این مرحله را به مدت ۲۰ دقیقه ادامه دهید. در این مدت زمان، هر ۵ دقیقه یکبار تخمه‌ها را با یک کفگیر چوبی هم بزنید. پس از گذر ۲۰ دقیقه از بو دادن تخمه کدو، بوی خوش تخمه کدو به مشامتان می‌رسد. حال وقت اضافه کردن چاشنی‌ها است.

تفت دادن تخمه کدو با استفاده از فر

در بخش قبلی، ما روش تفت دادن تخمه کدو با ماهیتابه را به شما عزیزان آموزش دادیم. در این بخش قصد داریم تفت دادن تخمه کدو با استفاده از فر را به شما آموزش دهیم. این روش برای دسته افرادی که از رژیم غذایی برای کاهش وزن استفاده می‌کنند یا کسانی که نمی‌خواهند حتی ذره‌ای از خواص تخمه کدو حین تفت دادن از بین برود، بهترین گزینه است.

مرحله اول: شستشوی قبل از بو دادن تخمه کدو

مانند روش قبل، ابتدا تخمه‌ها را به طور کامل با آب بشویید تا تمامی محتویات کدو که به آن چسبیده است، از تخمه‌ها جدا شود. حال تخمه‌ها را بر روی دستمال ریخته و مطابق روش قبلی، ۲۴ ساعت زمان بدهید تا تمامی رطوبت موجود در تخمه‌ها از بین برود. اگر برای تفت دادن عجله دارید، می‌توانید تخمه‌ها را روی بخاری قرار داده یا زیر نور آفتاب بریزید.

مرحله دوم: قرار دادن تخمه‌ها داخل فر

حال تخمه‌ها را داخل سینی فر قرار داده و کمی نمک روی آن‌ها بپاشید. فر را از قبل در دمای ۱۱۰ درجه گرم کنید. حال سینی فر به همراه تخمه‌ها را به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا تفت داده شوند. بهتر است در این مدت زمان چند بار نیز تخمه‌ها را بررسی کنید. می‌توانید از یک کفگیر چوبی برای زیرو رو کردن تخمه‌ها استفاده کنید. پس از این که زمان تفت دادن به پایان رسید، به مدت ۱ ساعت بگذارید تخمه‌ها داخل فر خاموش بمانند. پس از گذر مدت زمان ذکر شده، تخمه‌ها را از داخل فر خارج کرده و نوش جان کنید.

فوت‌و‌فن‌های تفت دادن تخمه کدو

برای اینکه بو دادن تخمه کدو شما به خوبی انجام شود، برخی فوت‌وفن‌ها وجود دارد که بهتر است آن‌ها را چاشنی کار خود کنید:

✅ اضافه کردن آب لیموترش به تخمه‌ها به هنگام تفت دادن، طعم بی‌نظیری را به تخمه کدوهای شما می‌دهد.

✅ اگر با طعم فلفل و سیر مشکلی ندارید، باید بگوییم که اضافه کردن این دو ادویه به تخمه‌ها مانند یک بمب عمل می‌کند. فلفل و سیر طعم تخمه کدو را به طرز شگفت‌آوری خوشمزه می‌کند؛ طوری که تا به امروز نظیرش را جایی نچشیده‌اید.

✅ در نظر داشته باشید که تفت دادن تخمه کدو روی گاز بایستی با حرارت کم انجام شود و همین موضوع نیاز به وقت زیادی دارد. اگر نمی‌توانید به مدت یک ساعت برای تفت دادن تخمه‌ها روی گاز وقت بگذارید، از این روش صرف نظر کنید.

✅ اگر می‌خواهید تخمه‌ها را برای یک مهمانی حاضر کنید و نیاز به رنگ و لعابی خاص دارید، می‌توانید حین تفت دادن از مقداری زردچوبه استفاده کنید.

بو دادن تخمه کدو و خواص آن

تخمه کدو بو داده شده آنقدر خواص بی‌نظیری دارد که هر فرد را مجاب به قرار دادن آن در رژیم غذایی خود می‌کند. تخمه کدو تفت داده شده، سرشار از چربی‌های دوستدار بدن است. این یعنی اگر رژیم غذایی برای کاهش وزن دارید، اما می‌خواهید کمی انرژی نیز از چربی‌ها دریافت کنید، می‌توانید یک چهارم فنجان تخمه کدو بو داده شده که حاوی ۱۵ گرم چربی است را در رژیم غذایی خود جای دهید. از دیگر خواص بی‌نظیر تخمه کدو نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

✅ تخمه کدو تفت داده شده استرس را کاهش می‌دهد.

✅ تخمه کدو تفت داده شده از سلامت پروستات مردان محافظت می‌کند.

✅ تخمه کدو از کلیه‌ها محافظت می‌کند.

✅ بو دادن تخمه کدو و استفاده از آن باعث بهبود عملکرد مثانه می‌شود.

✅ مصرف تخمه کدو باعث تقویت استخوان‌ها می‌شود.

کلام آخر

در این مطلب ما سعی بر این داشتیم تا شما عزیزان را با روش‌های تفت دادن تخمه کدو آشنا کنیم. با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید تخمه کدوهایی خوش طعم را برای خود یا مهمانی‌هایتان آماده کرده و یک خوراکی خانگی فوق‌العاده را آماده کنید.

دسته بندی: نکات آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 خرداد 1402

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.