خواص ریواس، ۱۱ مورد از خاصیت ها و مضرات مصرف ریواس

خواص ریواس

خواص ریواس برای دیابت طب سنتی در بارداری خواص گل ریواس خواص ریواس کردستان مضرات ریواس ریواس را چگونه بخوریم شربت ریواس

ریواس یکی از انواع سبزیجات کوهستانی فصل بهار است که خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات ریواس در ادامه با چیشی همراه باشید.

خاصیت های ریواس

کاهش وزن و لاغری

ریواس از سبزیجاتی محسوب می شود که دارای مقادیر غنی فیبر می باشد و به همین دلیل می تواند برای کنترل اشتها مفید باشد. بر اساس برخی تحقیقات مصرف ریواس باعث میشود که سوخت و ساز بدن افزایش یابد و به چربی سوزی بیشتر منجر شود.

خواص ضد سرطانی

یکی از خاصیت های مهم ریواس این است که می تواند به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک کند. ریواس به دلیل اینکه حاوی فلاونوئید هایی مثل کورستین می باشد می تواند به کنترل رادیکال های آزاد مخرب که یکی از عوامل اصلی ایجاد سلول های سرطانی در بدن هستند کمک کند.

جوان سازی پوست صورت

استفاده از ماسک های تهیه شده از ریواس می تواند به جوان سازی پوست کمک کند. ریواس حاوی مقادیر غنی از ویتامین A، ویتامین C و انواع آنتی اکسیدان های قوی می باشد و به همین دلیل می تواند به رفع چین و چروک های روی پوست کمک کند.

کاهش فشار خون

افرادی که فشار خون بالا دارند هم می توانند از ریواس بهره ببرند. ریواس به دلیل وجود مواد مغذی می تواند به کاهش سطح فشار خون بالا کمک کند. البته تحقیقات در این باره در جریان است و در آینده نتایج کلی تری در این باره منتشر خواهد شد.

درمان جوش صورت

طبق تخحقیقاتی که بر روی ریواس انجام شده این گیاه دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچ قوی می باشد و به همین دلیل علاوه بر اینکه می تواند به درمان جوش های صورت و آکنه کمک کندف می تواند از بروز جوش های پوستی نیز جلوگیری کند.

سلامت دستگاه گوارش

ریواس از گیاهانی است که برای سلامت کلی دستگاه گوارش بسیار مفید است. این گیاه حاوی مقادیر غنی فیبر می باشد که علاوه بر کمک به هضم آسانتر غذا، می تواند به درمان بیماری های مرتبط با معده مثل رفلاکس اسید معده و معده درد نیز کمک کند.

پیشگیری پوکی استخوان

یکی از خاصیت های کمتر شناخته شده ریواس این است که می تواند به سلامت استخوان ها کمک کند. ریواس حاوی مقادیر غنی از ویتامین K می باشد که باعث جذب بهتر کلسیم در بدن می شود و خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با استخوان مثل پوکی استخوان را کاهش می دهد.

درمان یبوست

همانطور که در بالا اشاره شد این گیاه حاوی مقادیر غنی فیبر می باشد و به همین دلیل می تواند به راحتی یبوست را درمان کند. کسانی که دچار یبوست مزمن هستند می تواند گیاهانی مثل ریواس را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

پیشگیری از آلزایمر

یکی از خاصیت های مهم ریواس این است که می تواند به سلامت کلی مغر کمک کند. مصرف ریواس باعث می شود که استرس اکسیداتیو در بدن کاهش یابد ک در نتیجه باعث می شود که خطر ابتلا به بیماری هایی مثل آلزایمر کاهش یابد.

زیان های ریواس

مسمومیت غذایی

توصیه می شود که پوست و برگ های ریواس استفاده خوراکی نشود چون می تواند باعث مسمومیت شدید غذایی شود. مسمومیت مصرف برگ ریواس با عوارضی همچون سوزش گلو و دهان، مشکلات تنفسی و گوارشی همراه است.

ریواس در رژیم غذایی

ریواس گیاه خوش خوراکی است و به همین دلیل بیشتر به صورت خام مصرف می شودد. البته از ریواس خوراکی ها و غذاهایی هم تهیه می شود که از مهم ترین این خوراکی ها می توان به ترشی ریواس، خورش ریواس، مربای ریواس، شربت ریواس و لواشک ریواس اشاره کرد.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
بروز رسانی توسط در جمعه 9 خرداد 1399
  • منبع :
  • howtocure.com
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.