روش های کاربردی برای از بین بردن بوی سیر به صورت فوری

روش های کاربردی برای از بین بردن بوی سیر به صورت فوری

از بین بردن بوی سیر حتما برایتان پیش آمده که فقط به خاطر دردسرهای رفع بوی سیر، بیخیال خیلی از غذاهای خوشمزه شده اید. اغلب افراد ترجیح می دهند که در روزهای …

نکات سرخ کردن بادمجان و فوت و فن سرخ کردن با روغن کم

نکات سرخ کردن بادمجان و فوت و فن سرخ کردن با روغن کم

نکات سرخ کردن بادمجان بادمجان یکی از انواع صیفی جاتی است که در بسیاری از خورش های سنتی ایرانی و همین طور غذاهای فرنگی یافت می شود. بسیاری از گیاهخواران در خورش …

بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده انواع گوشت قرمز، سفید و سویا

بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده انواع گوشت قرمز، سفید و سویا

ترکیب گوشت چرخ کرده هنگام خرید گوشت چرخ کرده، می توانید انتخاب کنید تا گوشت شما شامل کدام قسمت های دام باشد. در واقع باید گفت گوشت را می توان با ترکیبات …

نکات خیارشور

علت گازدار شدن خیارشور مقدار سرکه خیارشور نسبت نمک و آب در خیارشور تهیه خیارشور در دبه پلاستیکی سبزی خیارشور چیست اگر نمک خیارشور کم باشد

شور کردن، یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. بی شک یکی از محبوب ترین چاشنی های شور در دنیا، خیار شور است. عطر و طعم خیارشور، یکی از وسوسه انگیز ترین چیزهای دنیاست به ویژه وقتی در کنار غذاهای خوشمزه قرار بگیرد. اگر شما هم از خریدن خیارشور بازاری خسته شده اید و دلتان می خواهید خودتان در منزل خیارشور تهیه کنید، اما کمی نگران هستید که طعم آن چندان عالی نشود، حتما ادامه این مطلب را بخوانید. ما در این مقاله، مهمترین نکات تهیه خیارشور را برایتان قرار داده ایم که به کمک آن می توانید خیارشورهایی با کیفیت استاندارد تهیه کنید. با ما همراه باشید.

فوت و فن های خیار شور بازاری

نسبت آب و نمک

یکی از نکات مهم در تهیه خیارشور این است که نسبت نمک به آب را رعایت کنیم، چون در غیر این صورت یا خیارشور خیلی شرو می شود، یا خیلی بی طعم. برای تهیه خیار شور باید به ازای هر لیتر آب جوشیده، دو قاشق نمک داشته باشید.

اندازه خیار مناسب شوری

برای تهیه خیارشور به سلیقه خود می توانید از انواع خیارها با سایزهای مختلف استفاده کنیم. می توانید از خیارهای بزرگ و یا ریز استفاده کنید. حتی می توانید خیارها را حلقه حلقه برش بدهید. اما معمولا خیارشورهای ریز خوشمزه تر و مجلسی تر هستند.

سرکه در خیارشور

استفاده از سرکه می تواند باعث خوشمزه تر شدن خیارشور شود، اما مشکلات خاص خودش را هم دارد. بهتر است داخل محلول آب و نمک، سرکه نریزید تا کپک نزند. البته خیارشور سرکه ای هم طرفداران خودش را دارد، اما ماندگاری کوتاه تری نسبت به خیار شور خالص دارد.

جلوگیری از پوک شدن خیارشور

یکی از مشکلاتی که خانم ها در تهیه خیارشور خانگی با ان مواجه هستند این است که خیارشورها پس از اماده شدن پوک می شوند و کیفیت قابل قبولی ندارند. برای اینکه داخل خیار پوک نشود، می توانید وسط آن را با یک میله نازک سوراخ کنید.

جلوگیری از کپک زدن

یکی از مهم ترین دلایل کپک زدن خیارشور این است که سبزیجات موجود در خیارشور ضد عفونی نشده اند. حتما سبزیجات معطر و خیار و سیر را ضدعفونی کرده و در آخرین مرحله، یک تکه لیمو ترش برش خورده روی خیارشور بگذارید و درش را ببندید تا کپک نزند.

نکات دیگر

روی ظرف خیار شور، تکه ای نان به همان اندازه قرار دهید و سپس در ظرف را ببندید.

اگر خیارها خیلی ریز است، می توانید حتی در شیشه نوشابه خانواده نیز خیارشور ها را تهیه کنید.

جهت جلوگیری از ورود هوا به داخل ظرف می توانید دور آن را گچ بگیرید.

از سبزی های معطری مثل ترخون، مرزه، نعناع و شوید استفاده کنید.

حتما خیارشورها را در جای خنک نگهداری کنید.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.