روش گرفتن تلخی آب لیمو و نکات مهم در نگهداری آبلیمو

گرفتن تلخی آب لیمو

گرفتن تلخی آب لیمو علت تلخ شدن لیمو ترش در فریزر گرفتن تلخی آبلیمو نی نی سایت گرفتن تلخی لیمو گرفتن تلخی لیمو ترش برای ترشی گرفتن تلخی آبلیمو در غذا

همیشه توصیه می شود که در هر فصلی، از چاشنی مخصوص همان فصل، به شکل تازه استفاده کنید. از جمله این چاشنی ها می توان به آب غوره، آب انار و آبلیموی تازه اشاره کرد. در گذشته آب گیری لیمو ترش با دست و در منزل انجام می شد. کدبانوهای باسلیقه لیمو ترش ها را به خوبی شسته و بعد از جدا کردن هسته های آن، آب لیمو ترش ها را می گرفتند. امروزه اغلب افراد ترجیح می دهند که از فروشگاه هایی که آب لیمو طبیعی را عرضه می کنند، آن را به شکل بسته بندی خریداری کنند. این نکته را در نظر داشته باشید که برای مقدار زیاد مجبورند که از دستگاه های ماشینی استفاده کنند. به دلیل قوی بودن دستگاه ها، هسته های لیمو نیز همراه با آن له می شود. ممکن است این مساله باعث تلخی آبلیمو بشود. حالا چاره چیست؟

گرفتن تلخی آبلیموی تازه

استفاده از هویج

شاید باورتان نشود، اما هویج می تواند به راحتی این مشکل را بر طرف کند! تنها کافی است آبلیمو ها را در یک قابلمه تمیز و خشک ریخته و هویج درسته را بعد از پوست کندن داخل آن بریزید. بهتر است اجازه دهید تا یک شبانه روز استراحت کند. سپس می توانید آن را از صافی رد کنید. پالپ های لیمو را دور نریزید. این تکه های ترش و خوشمزه، می تواند برای خورش های شما چاشنی بی نظیری باشد. حتی می توانید آن را در فریزر منجمد کنید.

محل مناسب

یکی از مهمترین مساله ها در نگهداری مواد غذایی، این است که از ظروف مناسب استفاده کرده و آن را در شرایط ایده آل نگهداری کنید. قدیمی ها همیشه آب لیمو را در زیر زمین نگهداری می کردند. به دلیل اینکه قرار گرفتن آب لیمو در فضای تاریک، از کدر شدن رنگ آن جلوگیری می کند. حالا که خبری از زیر زمین نیست، می توانید روی بطری های آب لیمو را با یک پلاستیک تیره پوشانده و آن را در داخل کابینت نگهداری کنید.

بطری شیشه ای

در نظر داشته باشید که معمولا در فروشگاه ها، آب لیمو ترش را در بطری های پلاستیکی عرضه می کنند. این ظروف پلاستیکی، بدترین انتخاب برای نگهداری آب لیمو و همین طور سایر چاشنی های ترش مانند آب غوره و یا آب انار و آب نارنج هستند. حتما از ظروف و بطری های شیشه ای، برای نگهداری این چاشنی ها استفاده کنید چرا که اسید موجود در آن ها، باعث اکسید شدن و در نتیجه ایجاد سم می شود. این مساله برای سلامتی شما بسیار خطر آفرین است.

مطالب پیشنهادی

دسته بندی: نکات آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 22 اسفند 1399
Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.