روش گرفتن تلخی آب لیمو و نکات مهم در نگهداری آبلیمو
فوت و فن ها و نکات دلمه برگ مو + رازهای خوشمزه شدن
نکات دلمه برگ مو دلمه برگ مو از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که تاریخچه آن به شهرهای اردبیل و تبریز باز میگردد. بعضی مردم از این غذا بهعنوان پیشغذا هم …
طرز تهیه ادویه کباب کوبیده رستورانی + بهترین طعم دهنده
طرز تهیه ادویه کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که با گوشت چرخ کرده گوسفندی، پیاز و ادویههای مخصوص پخته میشود. راز خوشمزگی این غذا، استفاده از گوشت …
نکات و راهنمای خرید برنج مرغوب و نام بهترین برنج های ایرانی
نکات خرید برنج مرغوب نمی توان انکار کرد که عطر و بوی برنج دم کشیده ی مرغوب، بسیار وسوسه برانگیز است. برنج های ایرانی، اغلب از کیفیت بالایی برخوردارند. تنوع برنج های …
گرفتن تلخی آب لیمو
همیشه توصیه می شود که در هر فصلی، از چاشنی مخصوص همان فصل، به شکل تازه استفاده کنید. از جمله این چاشنی ها می توان به آب غوره، آب انار و آبلیموی تازه اشاره کرد. در گذشته آب گیری لیمو ترش با دست و در منزل انجام می شد. کدبانوهای باسلیقه لیمو ترش ها را به خوبی شسته و بعد از جدا کردن هسته های آن، آب لیمو ترش ها را می گرفتند. امروزه اغلب افراد ترجیح می دهند که از فروشگاه هایی که آب لیمو طبیعی را عرضه می کنند، آن را به شکل بسته بندی خریداری کنند. این نکته را در نظر داشته باشید که برای مقدار زیاد مجبورند که از دستگاه های ماشینی استفاده کنند. به دلیل قوی بودن دستگاه ها، هسته های لیمو نیز همراه با آن له می شود. ممکن است این مساله باعث تلخی آبلیمو بشود. حالا چاره چیست؟
گرفتن تلخی آبلیموی تازه
استفاده از هویج
شاید باورتان نشود، اما هویج می تواند به راحتی این مشکل را بر طرف کند! تنها کافی است آبلیمو ها را در یک قابلمه تمیز و خشک ریخته و هویج درسته را بعد از پوست کندن داخل آن بریزید. بهتر است اجازه دهید تا یک شبانه روز استراحت کند. سپس می توانید آن را از صافی رد کنید. پالپ های لیمو را دور نریزید. این تکه های ترش و خوشمزه، می تواند برای خورش های شما چاشنی بی نظیری باشد. حتی می توانید آن را در فریزر منجمد کنید.
محل مناسب
یکی از مهمترین مساله ها در نگهداری مواد غذایی، این است که از ظروف مناسب استفاده کرده و آن را در شرایط ایده آل نگهداری کنید. قدیمی ها همیشه آب لیمو را در زیر زمین نگهداری می کردند. به دلیل اینکه قرار گرفتن آب لیمو در فضای تاریک، از کدر شدن رنگ آن جلوگیری می کند. حالا که خبری از زیر زمین نیست، می توانید روی بطری های آب لیمو را با یک پلاستیک تیره پوشانده و آن را در داخل کابینت نگهداری کنید.
بطری شیشه ای
در نظر داشته باشید که معمولا در فروشگاه ها، آب لیمو ترش را در بطری های پلاستیکی عرضه می کنند. این ظروف پلاستیکی، بدترین انتخاب برای نگهداری آب لیمو و همین طور سایر چاشنی های ترش مانند آب غوره و یا آب انار و آب نارنج هستند. حتما از ظروف و بطری های شیشه ای، برای نگهداری این چاشنی ها استفاده کنید چرا که اسید موجود در آن ها، باعث اکسید شدن و در نتیجه ایجاد سم می شود. این مساله برای سلامتی شما بسیار خطر آفرین است.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from daysoftheyear